Seksiseuraa Rovaniemeltä: Top 5 paikat löytää seksiä Rovaniemellä

Seksiä RovaniemiPanomestari vinkkaa, mistä löytää seksiseuraa Rovaniemellä.

Vaikka tässä Lapin pääkaupungissa on kylmä, se ei paikkakunnan panomiehiä ja -naisia kangista. Tai no, mies kyllä kangistuu sopivasti kunhan vain sopiva naaras siihen eteen levittäytyy.

Kaupungissa on runsaasti asukkaita kaikista ikäryhmistä.

Myös opiskelijat ovat hyvin edustettuna Roissa sekä turistit tuovat vielä eksoottisempaa väriä kaupungin sinkku- ja panomarkkinoille.

Listaamme 5 ideaa, joiden avulla voit päästä harjoittamaan seksiä Rovaniemellä:

1. Pohjanhovi – yöelämän tukikohta

Rovaniemen yöelämän legenda, Pohjanhovi on hyvä paikka aikuisille löytää seuraa Roissa. Täällä on nuoria aikuisia sekä vanhempia daameja – kaikki bilettävät sulassa sovussa. On karaoke-puolta sekä disko-osastoa. Tämä on myös areena, jossa vanhemmat naiset ja nuoremmat miehet kohtaavat.

Jos olet liikkeellä viikonloppuiltana Rovaniemellä ja haluat saada naista tai miestä, suuntaa Pohjanhoviin. Mikäli tulet kauempaa, varaa hotellihuone samasta rakennuksesta, Cumuluksesta. Kun se baarista bongattu seuralainen kuulee, että sinulla on hotellihuone yläkerrassa ja lisää viinaa, ovat jatkot selvää pässin lihaa – kunhan olet kuta kuinkin mukavaa seuraa.

 

2. Doris Night – nuorempaa lihaa

Toinen, viikonloppuiltaisin täyttyvä yökerho Rovaniemellä on Doris Night. Jos etsit seksiseuraa Rovaniemeltä niin sanotusti perinteisin menetelmin ilman teknologian apua, kannattaa suunnata yöelämään ja esimerkiksi Dorikseen. Se sijaitsee Koskikadulla, aivan kivenheiton päässä Pohjanhovista. Eli aivan lähistöllä on tarjolla niin aikuista kuin tuoreempaa lihaa. Valitse oma yöelämän kohteesi ja lähde radalle.

 

3. Paikalliset hieromot tai ammattilaiset

Jos on pakko päästä panemaan eikä baarista tai Tinderistä lohkea, silloin kääntä kärki kohti ammattilaisia. Katso Sihteeriopiston tarjontaa tai itämaisia hierontoja tarjoavat palveluntarjoajat. Aina täältä pohjoisen perukoiltakin sitä maksullista jalkoväliä löytyy.

 

4. Flirtticlubi – seksiä Rovaniemeltä?

Netistä voit tietenkin hakea panoseuraa Tinderistä tai Suomi24 Treffeistä. Mutta mikäli nämä ovat liian kesyjä palveluita seuranhakuun, on Flirtticlubi puhtaasti eroottisia seikkailuja etsiville ihmisille. Siellä ei tarvitse noudattaa normaalia nettideittietikettia, vaan siellä naiset ovat niin sanotusti reva levällään ja vähintäänkin rinnat paljaana.

 

5. Victoria Milan – seksiseuraa rovaniemeläisille varatuille miehille ja naisille

seksiseuraa rovaniemiOnko parisuhteessasi tai avioliitossasi seksi jäänyt paitsioon, mutta et halua erota? Jos haluat löytää seksiseuraa tavallisista suomalaisista (joitakin ulkomaalaisiakin rovaniemeläisiä lienee linjoilla), ja pitää homman kaiken lisäksi vielä salassa, on Victoria Milan paras siihen.

Yksityisyys on kunnossa ja oman kuvankin voi laittaa näkyviin vain sellaisille jäsenille, joille itse haluaa.

Rekisteröidy ilmaiseksi Victoriamilan.fi:hin – jos haluaa lähettää viestejä, pitää palvelusta maksaa. Mutta, tämä on tiettävästi Suomen suurin salaseuran etsijöille suunnattu sivusto, joten panoseuraa pitäisi löytyä myös Rovaniemeltä – kunhan on itse edes semi-pantava kaveri.

 

Seksiä Rovaniemeltä – lyhyesti

Jos on hätä päällä ja pakko päästä panemaan, nyt on aika aktivoitua. Lähde yöelämään ja laita vaikka samaan aikaan älypuhelimesta verkot vesille seksiseuraa tarjoaviin palveluihin.

Seuranhaussa – oli se sitten säädyllistä kumppania etsiessä tai seksiä – on tärkeintä vain laittaa verkkoja vesille joka paikkaan. Laiskat ja ronkelit runkkaa – aktiiviset metsästäjät sen sijaan panevat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *