Löydä seksiseuraa nyt! 10 paikkaa löytää seksiä netistä tai muualta

seksiseuraaMiten löytää seksiseuraa netistä tai tosielämästä tänä päivänä?

Sitä selvitellään nyt.

Ainahan sitä lähipubista jonkun raadon löytää, mutta kun haetaan laadukasta seksiseuraa, silloin on Panomestarin syytä laittaa listaus pystyyn, mistä sitä löytää parhaiten ja millä iskutekniikoilla.

Tämäm TOP10-lista on kirjoitettu lähinnä miehille, jotka etsivät seksiä netistä, mutta eiköhän sieltä nainenkin saa jotain vinkkiä, kunhan vaan kestää Panomestarin sovinistisen kirjoitustyylin:

1. Seksiseuraa baarista

Kuinka löytää seksiseuraa baarista? Tähän ei tietenkään ole mitään yhtä ja oikeaa vastausta. Pääasia on kuitenkin olla sopivan suorasukainen eikä tuhlata koko helvetin iltaa yhteen naiseen ja sitten valomerkin aikaan todeta, että nainen on varattu ja lähdössä kotiinsa nukkumaan.

Lähesty potentiaailsia panopartnereita kuin liukuhihnatyönä, niin eiköhän sieltä joku lähde mukaan.

 

2. Laivalta

Ruotsin- tai Tallinnanlaivoilla ihmisillä on lomafiilis päällä ja seksi mielessä. Jos paikallinen baarielämä on nähty, ota kavereita mukaan ja tehkää bileristeily. Laivalla on myös sallittua luistaa omista standardeistaan ja naarata vaikka minkä näköinen sotanorsu sinne hytin puolelle.

 

3. Käy läpi vanhat seksikumppanit

Ja sitten käymään läpi puhelimen yhteystietoja, jos jokin vanha suola janottaa. Vanhat asiakkaat on helpompi saada ostamaan uudestaan kuin hankkia uusi asiakas, sanottaisiin kaupan alalla. Sama juttu pätee usein panohommissa. Jos et ole vuosikausiin ollut yhteydessä tähän painikumppaniin, lähetä se klassinen viesti, eli esimerkiksi ”olitko eilen paikassa X?” .. ”ai et vai, oli niin sinun näköinen… no mutta, mitä kuuluu?”

 

4. Panoseuraa maksua vastaan

Jos moraalisi sallii maksullisten naisten kanssa vehtaamisesta, sitten vain sihteeriopistosta huora langan päähän ja sopimaan panotreffit.

Kun etsitään niin sanottua pk-seuraa, siinä ei paljoa charmia ja vaivannäköä vaivata, kunhan vain vaivautuu ilotytön vastaanotolle ja on rahaa taskussa.

 

5. Seksilomalle

Eli ei muuta kuin Pattayalle, Turkkiin, Afrikkaan tai Brasiliaan ja kondomit mukaan – riippuen hieman sukupuolestasi ja mieltymyksistäsi. Siellä Suomimiestä ja -naista viedään kuin vinkuvaa sikaa. Tosipanomies tietenkin kaataa missä päin maailmaa tahansa ja vaaleille Suominaisille on kysyntää vähänkään etelämpänä, jossa oma kansa on tummempaa. Se mikä tapahtuu Pattayalla, jää Pattayalle. Tosin ei-toivotut tuliaiset saattavat lähteä mukaan, jos et käytä kortonkia.

Ja sitten siirrytään netissä tapahtuvaan seksiseuranhakuun:

 

6. Victoria Milan – seksiseuraa varatuille (ja muillekin)

Victoriamilan.fi on tiettävästi Suomen suurin pettäjille suunnattu deittisivusto.

Täällä voivat varatut etsiä seksiä netistä ilman kiinnijäämisen pelkoa (toki kaikki on mahdollista, mutta sitä työpaikan virallista email-osoitetta ei kannata käyttää). Oman profiilikuvan (jos sellaisen lataa) voi sumentaa ja antaa luvan julkaista vain niille kumppaniehdokkaille, joille haluaa.

Tuhannet suomalaiset naiset ja miehet elävät parisuhteessaan puutteessa, joten täältä löydät ihan puhtaasti seksiseuraa!

Kokeile Victoria Milania ilmaiseksi

 

seksiseuraa netistä7. FlirttiClubi

Nyt on härskiä muijaa liikenteessä. Naiset ovat jalat levällään joka helvetin kuvassa, joten voi olla että kätesi tunkeutuu housuihisi ennen kuin viitsit edes alkaa kirjoittaa viestiä näille daameille. Käy katsomassa kotikaupunkisi tarjonta…

Rekisteröidy ilmaiseksi: FlirttiClubi.com

 

8. Suomi24 treffit – löytyykö täältä seksiä?

Suomi24 on yksi suurimpia treffipalstoja Suomessa. Periaatteessa siellä voi yrittää löytää myös seksiseuraa, tosin jos olet mies, sinulla on paljon kilpailua. Suurin osa käyttäjistä on miehiä, joten naiset voivat poimia kirsikat päältä.

Jos puolestaan etsit helppoja naisia, silloin kannattaa kääntyä parhaat päivänsä nähneisiin naisiin – heiltä lohkeaa..

 

9. Milfs.fi – seksiseuraa vanhemmista naisista

Tiedätkö sen kiimaisen pubiruusun paikallisessta, jolla on ikää se 40+ ja aina valmis panemaan? No, tässä on yksi nettisivustollinen täynnä tällaisia kiimaisia mammoja.

Jos toiveissa on löytää seksiseuraa vanhemmista naisista, mene ja katso tämän paikan tarjonta. Jos olet nuorempi mies, sinut syödään elävältä vanhempien naisten pyörityksessä. Jos olet vanhempi herrasmies, tämä on sinun paikkasi, jos haluat löytää ujostelematonta panoseuraa.

Käy katsomassa Milfs.fi:n tarjonta ilmaiseksi.

 

10. Tinder – kauniiden ja rohkeiden seksiseuranhakua

Oletko nuorehko ja naamakerroin kunnossa? Nuoret tietenkin etsivät seksiseuraa Tinderissä, jossa perusominaisuudet ovat ilmaisia. Se saattaa vaatia hieman enemmän aikaa ja chattailya ihmisten kanssa, jotta löydät toisen panoa etsivän naisen tai miehen. Moni etsii tässä palvelussa myös ihan oikeaa parisuhdetta, mutta tarpeeksi flirttailevalla kirjoitustyylillä et tule hämänneeksi toista luulemaan, että tässä ollaan avioliittoa rakentamassa.

 

Seksiseuraa Suomen eri kaupungeista:

Mitkä ovat ne parhaat paikat löytää seksiseuraa? Olit sitten työmatkaileva tai paikallinen, listaamme parhaimpia baareja ja muita vinkkejä, joiden avulla pääset panohommiin juuri sinun kaupungissasi:

 

6 vinkkiä kun etsit seksiseuraa netistä

Siihen, miten sitä pillua saa, on mahdotonta sanoa yleispäteviä vinkkejä. Jos olet täysin tahditon perverssi, voisi sanoa, että laita hieman jarrua päälle ja kokeile herrasmiesmäisempää lähestymistä. Jos olet puolestaan liian kiltti mies, kannattaa kokeilla hieman suoraviivaisempaa ja flirttailevampaa lähestymistä ja unohtaa se kunnollisen miehen rooli.

Mutta tässä vinkit:

#1 Volyymia

Toistoja, toistoja, vitusti volyymia. Eli rekisteröidy useampaan seksiseuranhakupalveluun, lähesty useampaa naista baarissa, lähetä enemmän viestejä netissä. Älä jää murehtimaan yhtä epäonnistumista, vaan siirry seuraavaan naiseen, jos ensimmäinen ei lämpene. Kun on tarpeeksi volyymia, aina sieltä joku sotanorsu syöttiin tarttuu.

#2 Ole rehellinen kun etsit seksiä netissä

Ok, ei aivan niin rehellinen, että sanot naiselle, että ”etsin pillua”, vaan, voit sanoa, että en etsi tällä hetkellä vakavampaa deittiseuraa, vaan hauskaa seuraa esimerkiksi drinkin äärelle. Huomaatko? Eivät ne naiset tyhmiä ole. Tämä on tarpeeksi suorasti sanottu, että etsit vain seksiä siellä deittisivustolla.

#3 Ehdota treffejä pian

Älä jaarittele liian pitkään netissä, jos etsit vain panoseuraa.

Ehdota normaaleja treffejä ensin, mikäli nainen on tuntematon äläkä mitään seksitreffejä suoraan jomman kumman kotiin tai hotelliin. Heitä houkutteleva tarjous – tarjoat esimerkiksi drinkit paikallisessa ilman mitään viitteitä seksiin (ellei muija ole aivan kontrolloimaton seksifriikki ja tekee tämän myös selväksi jo netissä). Eli ehdota mukavia treffejä, josta on sitten luontevampaa siirtyä panohommiin, mikäli kemiat kohtaavat.

#4 Ota rennosti

Naiset eivät halua harrastaa seksiä sen painostavan ja kiimaisen eläimen lailla tuijottavan miehen kanssa. Rentoudu, anna naiselle huomiota (kehuja & kiinnostusta) ja ole itsevarma. Vie tilannetta flirttailevampaan suuntaan, mikäli nainen on rento ja tuntee olonsa mukavaksi. Kun maltat mielesi ja mulkkusi, nainen lopulta tekee päätöksen mielessään, että tänään pannaan. Älä sano ääneen, että nyt se pillu auki tai mää tuun kylestä sisään, vaan siirry lähemmäs naista pikku hiljaa ja katsele hänen kehonkieltään. Jos se on vastaanottavainen, sitten kättä olalle, seuraavaksi kieltä kurkkuun ja tovin päästä kairataan jo naisen jalkoväliä niin, että lätinä käy.

#5 Käytä kondomia

Jos löydät seksiseuraa netistä, on todennäköistä, että on hän on pannut muitakin. Vaikka olisi kuinka naapurintyttömäinen tai -poikamainen tapaus, käytä aina sitä kondomia.

#6 Pidä hauskaa

Kukaan ei lämpene tosikoille kun haetaan seksiseuraa baarista tai netistä. Tee naisen olo turvalliseksi ja mukavaksi, vitsaile ja pidä juttu sopivan kevyenä. Kun et juttele mitään sen syvällisempiä tai tulevaisuudensuunnitelmia, tämä on jo riittävä sanaton sopimus, että ei tässä mitään helvetin parisuhdetta olla etsimässä.

Sitten ei muuta kuin seksiseuraa metsästämään niin ehkä panet jo pikemmin kuin arvaatkaan.