seksiseuraa joensuu

Seksiseuraa Joensuu: 5 paikkaa löytää seksiä Joensuusta

Panomestari tarttuu taas näppäimistöön ja laittaa vinkit mistä löytää seksiseuraa Joensuusta.

Joensuussa on väkeä sen vajaan 60 000, joten panoseuraa pitäisi kyllä löytyä ronkelimmallekin.

Tiedätkö muuten mitä tapahtui, kun J. Sillanpää tuli Joensuuhun?

– Joe meinas tukehtua.

Nojoo.

Mennään listaukseen, eli näistä paikoista voi löytää seksiä Joensuussa:

1. Bepop Joensuu

Joensuu on sen verran pieni kaupunki, että keskellä viikkoa liikkeellä ovat vain ne rapistuneimmat pubiruusut. Työmies kyllä tekee tarpeensa siihen ruttuiseen muoriin, mutta mikäli etsii eläväistä ja pystyssä pysyvää seksikumppania, kannattaa mennä viikonloppuiltana Bepopiin, Torikatu 20:ssä.

Lähde ottamaan drinkkiä, pitämään hauskaa, ja löydä seksiseuraa tästä Joensuun yöelämän tukikohdasta.

2. Gloria Night

Milfinmetsästäjät suuntaavat Joensuun yössä Gloriaan. Sopivan ahdas tunnelma tuo ihmiset lähekkäin, joten siinä on helppo avata keskustelu ja myöhemmin illalla sitten tervehtiä toisia kielten välityksellä. Siihen vielä muutama drinkki alle ja sitten kotio panemaan.

Onko Gloria paras paikka löytää seksiä Joensuussa? Ehkä.

3. Paikalliset hieromot ja ammattilaiset

Jos siviileistä ei ole panohommiin, etsi maksullista seksiseuraa Joensuusta. Jos ei alan palstoilta löydy sopivaa seuralaista, sitten vain thai-hierontaan vonkaamaan onnelliseen loppuun johtavia lisäpalveluksia.

Jos tähän astiset ehdotukset ovat täyttä paskaa, siirrytään internetin seuranhakupalveluiden pariin:

4. Tinder

Aloitetaan tällä säädyllisimmällä tavalla etsiä seksiseuraa joensuulaisista panomiehistä ja -naisista. Jos naama on kunnossa, Tinderistä saattaisi löytyä panoseuraa jo samalle illalle. Täällä on tosin ihan tavallisia naisia, joten voi olla, että sänkyyn päästäkseen pitäisi käydä parilla treffeillä jauhamassa ihan tavallista skeidaa. Miehet ovat toki aina valmiina panemaan, eli jos olet nainen, etkä aivan sotanorsukomppanian naaraita, silloin kyllä seksiä irtoaa. Suoraan kotiin ei kannata treffejä järjestellä, vaan ehdottomasti ensin baariin juttelemaan, ottamaan drinkkiä ja rentouttamaan tunnelmaa. Hitaasti lämmitetty seuralainen antaa paremmat kyydit sitten illan päätteeksi ellei jopa koko yöksi, jos sen oikein huolella lämmittää.

 

5. Flirtticlubi – estotonta seksiseuraa Joensuusta

Flirtticlubi on yksi Suomen kovimpia seksiseikkailuihin suunnattuja sivustoja. Rekisteröidyt vain anonyymina, seurailet palvelun naisia ja etenkin heidän lataamiaan kuvia. Palvelu ei sovi heikompipumppuiselle kaverille, joten mikäli pelkäät, että saat slaagin nähtyäsi ruudulle avatun vaginan, kannattaa siirtyä tavallisten deittisivustojen äärelle.

 

6. Victoria Milan – varatun kanssa seksiä Joensuussa?

Jos haluat päästä panemaan parisuhteisiinsa kyllästyneitä naisia tai miehiä, on Victoria Milan tähän käyttöön tehokas sivusto. Jos tuntuu, että Joensuussa ei ole riittävästi sinkkuja, Victoria Milanin avattuasi hoksaat, että parisuhteessa olevista hämmästyttävän moni on valmis seksiseikkailuihin vieraiden kanssa. Palvelussa on myös sinkkuja ja pariskuntia. Ei tosin sovi köyhille, sillä palvelusta pitää maksaa. Mutta VM:stä voit löytää tasokasta panoseuraa ja ehkä jopa salaisen panokumppanin pidemmäksi aikaa. Käy kokeilemassa ilmaiseksi ja päätä sitten maksatko vai et.

Lopuksi:

Varmin tapa päästä pallipaineesta eroon, on siirtyä ihan vain FlirttiClubiin. Pääset samantien nettiseksin makuun, eikä tarvitse lähteä baariin vonkaamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *