seksiseuraa kouvola

Seksiseuraa Kouvolasta: 5 paikkaa löytää seksiä Kouvolassa

Suomen panokiertue jatkuu – Panomestari vinkkaa paikkoja, josta löydät seksiseuraa Kouvolasta.

Vaikka Kouvola on harmaa kuin isomummon takapuoli, se ei tarkoita sitä, etteikö makuuhuoneen puolella tapahtuisi värikästä ilotulitusta rakastelun muodossa. Mutta jotta siellä ei heilu vain oma käsi edes takaisin tietokoneen ruudun loisteessa, miten löytää ihan oikeaa seksiä Kouvolasta?

Jos Tinderistä ei meinaa löytyä panoseuraa (ilman niitä pitkän kaavan treffeillä käyntejä), tässä ideoita:

1. House of Rock Kouvola

Alkoholi, kova musiikki, miehet ja naiset yhdessä jahtaamassa toisiaan. Mikäs sen luontevampi tapa löytää seksiseuraa. Vaikka Kouvolan yöelämä on melko säälittävässä jamassa, on yhtenä rentona baarikohteena House of Rock. Ei turhaa pintaliitelyä, vaan täältä löydät rentoa baarikansaa ja ehkä myös panoseuraa illaksi.

2. Bar Q – pieni baari = tiivis tunnelma

Bar Q on monipuolinen ja pienehkö baari Salpausselänkadulla. Auki joka päivä kello 03 asti – parhaat apajat seuran löytämiseen on tietenkin viikonloppuiltoina. Saavu paikalle siipimiehen tai -naisen kanssa, ota drinkki käteen ja suuntaa kohti sitä hyvännäköistä naista tai miestä. Jos ei löydy hyvännäköisiä, ota pari drinkkiä lisää, niin jo alkaa löytymään pantavan näköistä baarikansaa.

3. Ammattilaisen hoideltavaksi

Anna itsesi ammattilaisten käsiin. Etsi Kouvolan maksulliset naiset tai miehet käsiisi ja pane maksua vastaan. Tai hyppää autoon ja lähde pillun- tai mulkunkiilto silmissä paahtamaan kohti Helsinkiä – sieltä kyllä löydät maksullista lihaa alta aikayksikön.

Siinä ei Svetlanan tai Pedron kanssa tarvitse turhia keskustella lempiruoista tai politiikasta, sillä peli on suoraviivaista: rahat tiskiin ja sitten pannaan. Jos moraalisi tai periaatteesi eivät salli seksityöläisten kanssa peuhaamisen, siirry internetin seuranhakumahdollisuuksiin:

4. Victoria Milan – salaista seksiseuraa Kouvolasta

seksiä kouvolastaJatketaan suoraviivaisella seuranhaulla. Moni elää puutteessa parisuhteessa tai avioliitossa, mutta ei silti halua erota. Tästä tarpeesta on syntynyt valtaisan suosion saavuttanut Victoria Milan. Löydät sieltä seksinnälkäisiä naisia ja miehiä – varattujen lisäksi myös sinkkuja ja jopa pariskuntia.

Kouvolassa ei välttämättä mitään hirvittävän suurta käyttäjäkuntaa ole, mutta jos voit harkita reissua pääkaupunkiseudun suuntaan, niin johan alkaa löytyä panoseuraa. Tee näin:

  1. Rekisteröidy ilmaiseksi Victoriamilan.fi:ssä
  2. Selaa käyttäjiä
  3. Sovi treffit ja saa seksiä Kouvolassa

 

5. FlirttiClubi – eroottista seuraa netissä (ja ehkä myös seksitreffien muodossa)

FlirttiClubi on sivusto, jossa naiset ovat tavara levällään kuta kuinkin jokaisessa kuvassa. Jos haluat interaktiivista seksiseuraa Kouvolasta tai naapurikunnista, käy katsomassa FlirttiClubin tarjontaa. Siellä jaetaan lähinnä seksikokemuksia ja -videoita sekä flirttailua tapahtuu huomattavasti enemmän kuin normaaleilla, vakavan totisilla deittisivustoilla. Eli liity mukaan, katso kuvia ja päästä hieman seksuaalista energiaa ulos näppäimistösi välityksellä.

Löytääkö Kouvolasta seuraa vai pitääkö lähteä Helsinkiin?

Onko seksiseuran löytäminen Kouvolassa vaikeaa? On yleinen totuus, että epätoivoinen mies ei saa naista. Eli mikäli se kuiva kausi on jatkunut liian pitkään, kannattaa aloittaa mistä tahansa sotanorsusta, joka liikkuu ja hengittää. Siitä se itseluottamus taas rakentuu ja seuraavaksi pannaankin hieman paremman näköistä pirkkoa.

Kannattaa myös suosia normaaleja treffipalstoja, niitä löydät Googlesta yllin kyllin.

Ja jos seksiä ei Kouvolasta irtoa, suuntaa kärkesi kohti pääkaupunkiseutua. Eli katso myös vinkit mistä löytää seksiä Helsingissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *