Seksiseuraa Helsingistä – 7 paikkaa löytää panoseuraa Helsingissä jo tänään

Seksiseuraa HelsinkiNyt Panomestari vinkkaa, mistä löytää seksiseuraa Helsingissä.

Helsinki on tasavallan panomiesten pääkaupunki, josta kovimmat naistenmiehet makaavat naisen vaikka viikon jokaisena päivänä.

Samoin sinkkunaiset (..tai varatut) käyvät pääkaupungissa kuumana.

Moni sinkkunainen muuttaa yksin Helsinkiin esimerkiksi opiskelemaan tai töihin ja siinä samalla kaikenlainen maaseudun viattomuus jää taakseen. Ison kaupungin anonymiteetti tarjoaa mahdollisuuden kilteimmillekin naisille käyttäytymään kuin Eerikinkadun ahkerin seksityöläinen.

Kysymys siis kuuluu: mistä löytää seksiä Helsingissä todennäköisimmin?

Näinä baarirajoitusten päivinä vuonna 2022, helpoiten sitä seksiä Helsingissä löytää netin kautta. Mutta listaamme vaihtoehtoja niin online- kuin offline-elämään, jotta voit maksimoida mahdollisuutesi löytää panoseuraa Helsingistä jo tänä iltana.

1. Victoria Milan – seksiseuraa Helsingistä netin kautta

Maan suurin pettäjä-/seksitreffisivusto, VictoriaMilan.fi, on kenties se paras paikka löytää seksiseuraa Helsingissä.

Parisuhteen tai avioliiton turruttamat naiset ja miehet hakevat salaista seuraa, joka perustuu puhtaasti seksiin. Lisäksi sieltä voivat totta kai myös sinkut hakea seksiseuraa. Systeemi toimii kuten muutkin deittisivustot, mutta pohjimmiltaan kaikilla on tavoitteena vain löytää panoseuraa. Tinder on monille vain pelkkää pelailua, mutta VM:ssä niin naiset kuin miehetkin ovat OIKEASTI etsimässä seksiä. Ja pelkästään seksiä. Parisuhteita etsitään aivan muilta deittisivustoilta.

Rekisteröidy Victoria Milaniin ilmaiseksi tästä.

2. Yökerho Kalle – rentoja ihmisiä ilman turhaa nirsoilua

Vanha kunnon Kaarle XII tarjoaa loistavat puitteet löytää seksiseuraa tavallisesta yökerhokansasta. Kävijäkunta on sopivan aikuista, joten Kallessa ei mitään turhia prinsessaleikkejä tarvitse käydä läpi, vaan sieltä on mahdollista löytää seuraa varsinkin torstai- ja lauantai-iltaisin.

Jos muissa kaupungin yökerhoissa ovat lähinnä Instagram-poseeraajat paikalla, Kalleen mennään bilettämään, ryyppäämään ja hakemaan seksiseuraa. Ikäjakauma on yleensä siinä 30 molemmin puolin. Ole valmis tanssimaan joko päätanssilavalla tai sitten Suomimusiikkia soittavalla osastolla alakerrassa, niin laajennat mahdollisuuksiasi päästä harrastamaan myös vaakatanssia illan päätteeksi.

3. Bar Loose – opiskelijaa, hipsteriä ja muuta kulkijaa etsimässä yhden yön seuraa Helsingissä

Toinen, ei-pintaliitopaikka on Bar Loose. Löydät tästä rokkibaarista maanläheistä seuraa ja etenkin opiskelijoita. Sopii etenkin 25-40-vuotiaille panokisälleille. Tunnelma on rento, alkoholi kohtuuhintaista ja atmosfääri on mitä mainioin toisiin ihmisiin tutustumiseen. Alakerrasta löydät usein live-esiintyjiä tai DJ:itä tai jos olet tupakoivaa sorttia, pihan puolella on helppo saada keskustelu käyntiin syöpäkääryleen äärellä.

Toki voit löytää seksiseuraa Helsingin pintaliitopaikoista, mutta silloin sinulla pitää olla ulkonäkö ja/tai puhelahjat viimeisen päälle kunnossa!

4. Mummotunneli – milffiä kaatuu kuin heinää

Kesällä mummotunnelissa aikuiset naiset ja miehet pääsevät irrottelemaan. Jos olet nuorempi mies, naiset syövät sinut elävältä mummotunnelissa. Ilmesty paikan päälle, avaa keskustelu naisen kanssa ja parin tunnin ja useamman drinkin päästä havahdut siihen, että nyt ollaan 25 vuotta vanhemman daamin kanssa taksissa kohti jomman kumman rakasteluluolaa.

5. Seksiseuraa Vantaalta? Tulisuudelmaan siis

Jos Helsingin baarit on läpikäyty, ota juna Vantaalle ja Hotelli Vantaan Tulisuudelmaan. Meno on kuin laivalla. Yksinhuoltajia ja tavallista työssä käyvää kansaa, jotka eivät turhia kainostele. Yhdet drinkit, hieman lämmittelyä ja ei muuta kuin taksijonon kautta naisen kämpälle panemaan. Yli 30-vuotiaat naiset eivät enää pelaile pelejä, vaan homma on selvä. Jos olet kuta kuinkin tajuissasi eli et aivan talutuskännissä ja osaat puhua naiselle mukavia, et voi lähteä tästä yökerhosta tyhjin käsin.

Tulisuudelma on paras paikka löytää seksiseuraa Vantaalla.

6. Tinder – normaalia treffiseuraa tai jopa seksiseuraa

Laita Tinder laulamaan ja löydä itsellesi heti seksiseuraa Helsingistä.

Tosin, tähän pitänee varata hieman enemmän aikaa. Moni nainen vain ”pelailee” Tinderiä eikä välttämättä ole heti valmis treffeille – jos koskaan. Mutta kuten tiedät, moni on Tinderissä liikkeellä vapaamielisesti myös valmiina yhden yön juttuihin.

Älä vonkaa seksiä liian suorasti, vaan sovi normaalitreffit jo samaksi illaksi alkoholipitoisen drinkin ääreen. Naiset ei yleensä syty suorille seksiehdotuksille. Naiset syttyvät epäsuorille seksiehdotuksille. Lisää tästä ilmiöstä voit lukea esimerkiksi panotreffit -artikkelistamme. Eli nopeasti drinkkitreffit ilman liiallista chattailya ja paskanjauhantaa ja kun osoitat olevasi panon arvoinen yksilö, siitä sitten otetaan vielä pari rentouttavaa drinkkiä ja siirrytään jo panohommiin jomman kumman asunnolle.

7. Risteilyt paras tapa saada seksiä Helsingissä?

Jos maissa ihmiset käyttäytyvät kuta kuinkin tahdikkaasti, laivalla usein bilekansa usein eksyy vieraiden ihmisten hytteihin harrastamaan sitä itseään. Ota siipimies tai -nainen mukaan, varaa hytti ja lähde esimerkiksi Tukholman tai Tallinnan suuntaan lähtevälle risteilymatkalle – mielellään viikonloppuiltana! Samalla tulee mukava irtiotto arkeen!

Loppuvinkit

Nyt on aika alkaa toimeen, jos oikeasti aiot saada sitä seksiä etkä vain kourarakastella katsellen sitä ruutuasi.

Lähde radalle ja puhu ihmisille. Jos aiot hoitaa yhden yön jutun netin kautta, unohda Tinder ja rekisteröidy suoraan VictoriaMilan.fi:hin. Se on Suomen suosituin puhtaasti seksiseuranhakuun keskittyvä deittisivusto. Ja luonnollisesti suurin osa käyttäjistä on Helsingissä ja pk-seudulla.

Muista vain:

Kun haetaan seksiseuraa netissä, kannattaa suhtautua siihen samalla tavalla kuin normaaliin seuranhakuun. Aloita naisen lämmittäminen hitaasti sen sijaan, että heti käyt asiaan tokaisemalla: ”lähetääx panee?”. Tällä saattaa lähteä ronskeimmat naiset, mutta kun haetaan laatukinkkua, lämmitä heitä herrasmiehen ottein, mutta päättäväisesti. Eli netistä pikaisesti treffeille ja treffeiltä sulavasti kohti jomman kumman makuukammaria.

Näin löytyy seksiä Helsingistä. Ainakin teoriassa.

Lue myös nämä 7 vinkkiä pillun saamiseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *