Seksiseuraa Helsingistä – 7 paikkaa löytää panoseuraa Helsingissä jo tänään

Seksiseuraa HelsinkiNyt Panomestari vinkkaa, mistä löytää seksiseuraa Helsingissä.

Helsinki on tasavallan panomiesten pääkaupunki, josta jäätävimmät naistenmiehet makaavat naisen vaikka viikon jokaisena päivänä.

Samoin sinkkunaiset (..tai varatut) käyvät pääkaupungissa kuumana. Moni muuttaa yksin Helsinkiin esimerkiksi opiskelemaan tai töihin ja siinä samalla kaikenlainen maaseudun viattomuus jää taakseen. Ison kaupungin anonymiteetti tarjoaa mahdollisuuden kilteimmillekin naisille käyttäytymään kuin Eerikinkadun ahkerin seksityöläinen.

Entä mistä löytää seksiä Helsingissä parhaiten?

Sitä voi löytää netistä tai baareista. Listaamme vaihtoehtoja molempiin vaihtoehtoihin, jotta voit maksimoida mahdollisuutesi löytää panoseuraa Helsingistä jo tänä iltana.

1. Kalle – rentoja ihmisiä ilman turhaa nirsoilua

Vanha kunnon Kaarle XII tarjoaa loistavat puitteet löytää seksiseuraa tavallisesta yökerhokansasta. Kävijäkunta on sopivan aikuista, joten Kallessa ei mitään turhia prinsessaleikkejä tarvitse käydä läpi, vaan sieltä lähdetään suoraan panemaan.

Jos muissa kaupungin yökerhoissa ovat Instagram-näyttäytyjät paikalla, Kalleen mennään bilettämään, ryyppäämään ja hakemaan seksiseuraa.

2. Bar Loose – opiskelijakinkkua

Toinen, ei-pintaliitopaikka on Bar Loose. Löydät tästä rokkibaarista maanläheistä seuraa ja etenkin opiskelijoita. Sopii etenkin 25-35-vuotiaille panokisälleille. Tunnelma on rento, alkoholi kohtuuhintaista ja atmosfääri on mitä mainioin toisiin ihmisiin tutustumiseen.

3. Mummotunneli – milffiä kaatuu kuin heinää

Kesällä mummotunnelissa aikuiset naiset ja miehet pääsevät irrottelemaan. Jos olet nuorempi mies, naiset syövät sinut elävältä mummotunnelissa. Ilmesty paikan päälle, avaa keskustelu naisen kanssa ja parin tunnin ja useamman drinkin päästä havahdut siihen, että nyt ollaan 25 vuotta vanhemman daamin kanssa taksissa kohti jomman kumman rakasteluluolaa.

Jos netissä vaanivat puumat kiinnostaa, katso myös Milfs.fi:n tarjonta.

4. Seksiseuraa Vantaalta? Tulisuudelmaan siis

Jos Helsingin baarit on läpikäyty, ota juna Vantaalle ja Hotelli Vantaan Tulisuudelmaan. Meno on kuin laivalla. Yksinhuoltajia ja tavallista työssä käyvää kansaa, jotka eivät turhia kainostele. Yhdet drinkit, hieman lämmittelyä ja ei muuta kuin taksijonon kautta naisen kämpälle panemaan. Yli 30-vuotiaat naiset eivät enää pelaile pelejä, vaan homma on selvä. Jos olet kuta kuinkin tajuissasi, mies ja osaat puhua naiselle mukavia, et voi lähteä tästä yökerhosta tyhjin käsin.

Tulisuudelma on paras paikka löytää seksiseuraa Vantaalla.

5. Victoria Milan – tasokasta seksiseuraa Helsingistä

Maan suurin pettäjäsivusto, Victoria Milan, on paras paikka löytää seksiseuraa Helsingissä.

Parisuhteen tai avioliiton turruttamat naiset ja miehet hakevat salaista seuraa, joka perustuu puhtaasti seksiin. Lisäksi sieltä voivat totta kai myös sinkut hakea seksiseuraa. Systeemi toimii kuten muutkin deittisivustot, mutta pohjimmiltaan kaikilla on tavoitteena vain löytää panoseuraa.

Rekisteröidy Victoria Milaniin ilmaiseksi tästä.

6. Tinder – normaalia treffiseuraa tai jopa seksiseuraa

Laita Tinder laulamaan ja löydä itsellesi heti seksiseuraa Helsingistä. Tosin, tähän pitänee varata hieman enemmän aikaa. Moni nainen vain ”pelailee” Tinderiä eikä välttämättä ole heti valmis treffeille. Mutta kuten tiedät, moni on Tinderissä liikkeellä vapaamielisesti myös valmiina yhden yön juttuihin.

Älä vonkaa seksiä liian suorasti, vaan sovi normaalitreffit jo samaksi illaksi alkoholipitoisen drinkin ääreen.

7. FlirttiClubi – täältä viimeistään lohkaa seksiä Helsingissä:

 

FlirttiClubi on sen kaliiberin sivusto, että täällä ei turhia lätistä mistään taiteesta tai matkailusta. Täällä mennään suoraan asiaan ja puhutaan panemisesta. Käy kokeilemassa ilmaiseksi – profiilikuvat ovat taatusti näkemisen arvoisia.

Loppuunveto

Nyt on aika alkaa toimeen.

Lähde radalle, tai rekisteröidy kaikkiin yllä oleviin netistä seksiseuraa helsinkiläisille tarjoaviin palveluihin, niin olet vällyjen välissä alta aikayksikön. Käy ainakin katsastamassa FlirttiClubi.

Muista vain: kun haetaan seksiseuraa netissä, kannattaa suhtautua siihen samalla tavalla kuin normaaliin seuranhakuun. Aloita naisen lämmittäminen hitaasti sen sijaan, että heti käyt asiaan tokaisemalla: ”lähetääx panee?”. Tällä saattaa lähteä ronskeimmat naiset, mutta kun haetaan laatukinkkua, lämmitä heitä herrasmiehen ottein, mutta päättäväisesti. Eli netistä pikaisesti treffeille ja treffeiltä sulavasti kohti jomman kumman makuukammaria.

Lue myös nämä 7 vinkkiä pillun saamiseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *