Miten saada pillua? Tiedä nämä 7 asiaa niin saat seksiä

Miten saada pilluaMiten saada tuota lämmintä, kosteaa ja maagista elintä, eli pillua?

Jos näppäilit hakukoneeseen miten saada pillua, olet saapunut oikeaan paikkaan.

Panomestari on kyntänyt naisten jalkovälejä jo vuosikymmenten ajan ja nyt sinä pääset mestarisoppiin aivan ilmaiseksi.

Lue siis nämä vinkit naisen saamiseen ja ala vihdoinkin panemaan myös muitakin kuin omaa kouraasi.

1. Volyymia siihen naisten lähestymiseen

Nyt on aika lopettaa sen yhden naisen haikailu, jonka näet silloin tällöin salilla.

Jos olet sinkku ja haluat saada pillua, hankkiudu eroon naiskammostasi. Älä anna epäonnistumisen vaivata. Jos lähestyt sataa naista, sinä todennäköisesti tulet saamaan seksiä ainakin yhdeltä naiselta.

Tee se ensimmäinen iskuyritys ja hanki epäonnistuminen tilillesi. Ja sitten toinen, ja kolmas.. Kun olet saanut rutiinin käyntiin, ei epäonnistumiset tunnu enää missään. Volyymia vaan, niin kyllä sieltä vähintään joku sotanorsu jää haaviin.

2. Jos haluat saada pillua, alenna kriteerejä

Jos haluat päästä panemisen makuun, aloita laskemalla omia kriteerejäsi. Lähde hakemaan sulkia hattuun ja sitä myötä itseluottamusta sieltä alemmista liigoista. Kun saat tarpeeksi panoja alle, ei aikaakaan kun panet jo SM-liigatason pilluja joka ilta.

3. Älä vaikuta epätoivoiselta

Vaikka on kuinka kuiva kausi meneillään, älä näytä kiimaiselta elukalta, jolla silmät seisovat päässä kuin peuralla ajovaloissa. Jos olet baarissa, puhu kavereillesi, naura ja rentoudu. Rennolla hälläväliä-asenteella ne naisetkin isketään eikä väkisin tuoppia puristamalla.

4. Ole kusipää.. mutta sopivasti herrasmies

Kiltit miehet eivät saa tässä maailmassa pillua, valtaa tai rahaa.

Oletko se mies, joka aina yrittää olla mahdollisimman asiallinen naisten seurassa? Aina kohtelias ja tottelevainen ovimatto? Jos yrität liikaa miellyttää naista, on aivan varmaa, että pillu ei ole avautumassa.

Ja toisalta, jos olet se hikinen sika, joka lähestyy sovinistisilla iskulauseilla naisia netissä, ole herrasmiesmäisempi. Vaikka etsit seksiseuraa, ei sitä tarvitse naiselle kertoa. Ole kiinnostunut hänestä ja kehu, mutta älä vie juttuja vyötärön alapuolelle liian nopeasti.

Kilteistä miehistä vielä:

Vaikka nainen kuinka väittää haluavansa kiltin miehen, hän alitajuisesti aina kiinnostuu siitä röyhkeästä kusipäästä. Nainen haluaa saada sen miehen, jota ei voi saada. Naiset myös haluavat ”parantaa” sen pahan pojan ja olla se, joka tämän kaverin vihdoin laittaa aisoihin. Naiset myös kiinnostuvat tästä ”vaarallisesta” miehestä. Nämä ovat ihan tieteellisesti todistettuja asioita.

5. Panosta ulkonäköösi

Tee itsestäsi haluttavamman näköinen. Treenaa, käy parturissa, laita siistit ja tyylikkäät vaatteet päälle. Kengät ovat myös tärkeät. Kysy neuvoa naispuolisilta tutuilta pukeutumiseen, mikäli omaat keskiverto suomalaisen miehen tyylitajun. Kysy heiltä suoraan, että millaisilla vaatteilla saan naista? Tai helvetti, kysy heiltä suoraan, miten saan pillua?!

Omaan ulkonäköön panostaminen näkyy myös kohentuneena itsevarmuutena.

6. Miten saada pillua baarissa tai netissä?

Edelleen, se volyymi on tärkeää: lähesty niin montaa naista, kuin ikinä mahdollista.

Eli älä vaani sitä yhtä naista montaa tuntia lopulta kuullaksesi, että hän on baarissa poikaystävänsä kanssa. Lopeta jahkailu ja lähesty naisia liukuhihnamaisesti. Sama juttu netissä. Laita viestejä sinne tänne volyymilla flirttaillen. Jos saat nopeasti treffit järjestettyä ilman sen syvällisempiä keskusteluja, on todennäköisesti nainenkin valmis yhden yön juttuun. Jos olet treenattu ja sujuvasanainen pelimies, pääset todennäköisesti suoraan panemaan ilman treffejä. Mutta siinä tapauksessa tuskin lukisit tätä artikkelia.

7. Kuinka saada pillua? KYSY!

Otetaan tällainen vertauskuva:

Tiedätkö mikä on myyjän ammatissa suurin virhe, minkä myyjä voi tehdä? Se, että hän ei lopulta ehdota kauppaa.

Eli naisia jahdatessa pitää muistaa, että jossain vaiheessa itse transaktiota pitää ehdottaa. Ehdota kauppaa, eli jatkoille lähtöä baarissa ollessa. Älä jätä tätä päätöstä vellomaan ja naisen käsiin, koska sinun tehtäväsi miehenä on tehdä aloite (jos siis haluat saada pillua). Älä ehdota tärisevällä äänellä, että ”saisko pillua?”, vaan ehdota siirtymistä jatkoille, koska sinulla on jääkaapissa lisää juomaa.

Naiset ovat yhtä lailla seksuaalisia olentoja kuin miehetkin – he haluavat mieheltä lämpöä, läheisyyttä ja seksiä. Eli lopeta jahkailu sekä kunnollisen ja kiltin miehen imagon ylläpitäminen, niin pääset panemaan jo seuraavan baarireissun (tai nettitreffien) päätteeksi. Ja jos olet toisesta ääripäästä, suorapuheinen perverssi (kuten Panomestarilla silloin tällöin lähtee lapasesta), ota herrasmiesmäisempi (mutta itsevarma) lähestymistapa seuraavalla kerralla.

Jos sinua kiinnostaa varatut, seksinnälkäiset naiset, katso arvostelumme Victoria Milan -pettäjäsivustosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *