Victoria Milan kokemuksia ja 5 pikavinkkiä seuranhakuun

Victoria Milan kokemuksiaPanomestari lataa nyt tiskiin Victoria Milan kokemuksia juuri paneskelemasta tulleena.

Vitsit sikseen. No, onko tämä seksiseuranhakuun suuntautuva palvelu oikeasti toimiva vai täyttä huijausta?

Ensinnäkin, faktat eivät valehtele:

Tämä pettämissivusto on yksi Suomen suosituimpia deittisivustoja – sivulla vierailee tiettävästi yli 200 000 suomalaista joka kuukausi – tästä todiste tuota pikaa.

Täytyy muistaa, että erilaisten arvioiden mukaan noin 50 % ihmisistä pettää kumppaniaan jossain vaiheessa elämäänsä.

Usein parisuhteessa seksielämä voi olla kuollut, mutta pariskunta ei silti halua erota. Joskus jopa pettäminen (ja sen salassa pitäminen) on voinut pelastaa parisuhteen. Jos seksiä ei saa kotoa, sitä haetaan muualta.

Ja vaikka et olisi parisuhteessa, voi Victoria Milaniin liittyä aivan yhtä hyvin sinkkunakin.

Victoria Milan tiivistettynä

Kyseessä on ulkomainen yritys, jolla on noin 40 eri maassa Victoria Milan -nimellä kulkeva pettämissivusto. Eli sivusto on laadukas ja sujuvasti toimiva verrattuna pienempiin kötöstyksiin.

Suomi-sivustolla – victoriamilan.fi -osoitteessa käy siis esimerkiksi similarweb.com -työkalun mukaan reilusti yli 200 000 kävijää joka kuukausi (tiedot otettu alkuvuodesta 2017):

Victoria Milan Suomi

Tämä siis arvio, mutta pitänee suunnilleen paikkaansa. Eli suomeksi sanottuna, porukkaa on niin perkeleesti ja pantavaa niin paljon kuin paikat kestävät.

Jos haluat pitää seksiseikkailusi salassa, omaa yksityisyyttään voi varjella sumentamalla oman kuvan, ja näyttää sitä vain niille deittiehdokkaille, joille haluaa. Kannattaa myös käyttää jotain sellaista sähköpostiosoitetta, josta ei selviä sinun etu- ja sukunimi. Kaikkihan muistavat taannoisen Ashley Madison -pettäjäsivustoskandaalin, jossa sähköpostiosoitteet levisivät nettiin kaikkien nähtäville.

Rekisteröityminen – nämä tiedot vaaditaan

Klikkaa tästä Victoria Milanin rekisteröitymissivu auki (uuteen ikkunaan).

Rekisteröityminen on nopeaa, täytä vain:

 • Nimimerkki
 • Sähköposti
 • Salasana
 • Siviilisääty, eli käytännössä millaista seuraa haet:

Victoria Milan rekisteröinti

Eli varatut, naimisissa olevat, sinkut ja myös homoseuraa etsivät ovat palveluun tervetulleita.

Lisäksi kysytään vielä syntymäaika. Jos olet vainoharhainen etkä halua antaa tarkkaa syntymäpäivää, laita se muutamalla päivällä/kuukaudella pieleen. Vuosiluku tosin on hyvä saada kohdalleen, että et tule valehdelleeksi mahdollisille kumppaniehdokkaille ikääsi. Menestyksekkäässä seuranhaussa rehellisyys on valttia.

Yksityisyydestä vielä:

Voit asettaa kenelle profiilisi näkyy, mikäli et halua, että tutut bongaavat sinut palvelusta, mene vain profiiliisi ja valitse haluamasi asetus:

yksityisyys

Victoria Milan hinta & maksutavat

Voit tietenkin rekisteröityä palveluun ilmaiseksi ja mikäli näet mielenkiintoisen miehen tai naisen, vasta sitten ottaa maksukortin esiin.

Victoria Milanin hinta riippuu ostetusta ajasta:

 • 3 kuukautta 39,99 € / kk
 • 6 kuukautta 29,99 € / kk (suosituin vaihtoehto)
 • 12 kuukautta 19,99 € / kk

Eli hinnasto on varsin normaalin deittisivuston tasolla. Ja maksun voi hoitaa seuraavilla tavoilla:

 • Luottokortti
 • Neteller
 • paysafecard
 • entercash -tilisiirto

Asiaa maksamisen yksityisyydestä:

Mikäli maksat luottokortilla, veloitus ei tule Victoria Milan nimellä, vaan veloittajan nimi vaihtuu jatkuvasti. Täten mikäli vaimo sattuu googlaamaan veloittajan nimen, sitä ei 99 % varmuudella voi yhdistää pettäjäsivustoon.

5 vinkkiä menestykseen Victoria Milanissa

Vinkki #1: Lataa profiilikuva. Laita edes jonkinlainen kuva. Kuvattomat profiilit kiinnostavat yleensä yhtä paljon kuin kasa paskaa. Täällä ei sentään tarvitse mitään esseen mittaista profiilitekstiä kirjoittaa, kuten normaaleilla treffipalstoilla.

Vinkki #2: Juttele muille jäsenille normaalisti. Eli mies, sinä mies siellä, pidä silti jutut vyötärön yläpuolella tutustumisvaiheessa, vaikka kyseessä onkin seksiseuranhakuun suunnattu sivusto. Ole itsevarma herrasmies ja tutustu naisiin kunnioittavasti.

Vaikka naiset ovat palvelussa etsimässä seksiseuraa, ei se silti tarkoita, että se jalkoväli aukeaa tahdittomien lähestymisyritysten jälkeen. Mutta ei silti liian kiltisti. Sopivan itsevarmalla otteella kehuen naista ja ollen kiinnostunut tästä.

Vinkki #3: Tao rautaa kun se on kuumaa. Jos nainen on kirjautuneena palveluun, tarkoittaa se todennäköisesti sitä, että hän on kiimainen. Jos nainen vastailee viestihisi, ehdota treffejä baariin tai terassille melko nopeasti – vaikka heti tai ainakin samalle illalle. Jos treffit sovitaan huomiselle, voi naisella olla taas mieli jossain muualla, eikä paneminen kiinnosta laisinkaan.

Vinkki #4: Periaatteessa aina pitäisi tavata tuntematon ihminen ensin julkisella paikalla, turvallisuussyistä. Eli nainen: lähde miehen kanssa drinkille paikalliseen. Ja mies: on naiselle vähemmän ”uhkaavaa”, mikäli ehdotat ensin treffejä ja sitä kautta sitten hoidetaan homma kotiin ja sänkyyn.

Vinkki #5: Pidä hauskaa & käytä kondomia.

Liity Victoria Milaniin tästä ilmaiseksi, niin illalla läpsytellään persposkia niin että asunto raikaa.

Ja palaa sitten jakamaan omia Victoria Milan kokemuksia alla olevaan kommenttiosioon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *