Mistä pillua? 5 parasta paikkaa löytää pillua netistä

Mistä pillua? NetistäJos pohdit pallit paineessa hakukoneeseen kirjoittaen ”mistä pillua”, ei hätää, kohta saat panetukseen helpotusta.

Panomestari lataa tauluun 5 parasta paikkaa löytää pillua netistä – jo tänään.

Eli lopeta se nyrkkikyllikin takominen ja anna vehkeellesi oikean naisen käsittelyä.

Näistä paikoista saat vaginaa verkosta:

1. Victoria Milan – varmin tapa hankkia pillua netistä?

Jos haluat löytää varmimmin puutteessa olevia naisia, jotka eivät kaipaa mitään romanttista pelleilyä monine treffeineen ennen panemista, suuntaa Victoria Milaniin.

Se on suunnattu salaseuraa etsiville varatuille ihmisille. Mutta myös sinkku voi liittyä. Naisten silmissä varattu mies on tietenkin haluttavampi, joten merkkaa itsesi varatuksi, niin naiset lankeavat sakset auki eteesi.

Kokeile: VictoriaMilan.fi

 

2. Tinder – nuorille panokoneille

Entä mistä pillua nuorelle ja OK-näköiselle panijalle? Tinder on aika varma, mikäli sinulla on aikaa pelata sitä peliä näiden naisten kanssa ja odotella treffeille pääsyä. Lataa sovellus puhelimeesi, aseta profiilikuva ja ala skannaamaan paikallista tarjontaa. Jos olet yli 35-vuotias, siirry seuraavaan kohtaan:

 

4. FlirttiClubi – puhtaasti pilluhommiin keskittyvä sivusto

 

FlirttiClubi on nimensä mukaisesti flirttailuun ja seksiseikkailuihin keskittyvä seksideittisivusto. Suurin osa jäsenistä haluaa puhua tuhmia, mutta jos pelaat korttisi oikein, saatat päästä itse oikean tavaran äärelle. Kokeile itse mihin sinusta on.

 

3. Flirtfair – eroottisia seikkailuja etsivälle

Flirtfair on suosittu seksiseuraa etsivien suomalaisten sinkkujen ja varattujen seuranhakusivusto. Tämä ei ole mikään kesy ja normaali deittisivusto, jossa jutellaan harrastuksista, kissoista ja koirista, vaan tämä on etenkin seksiseuraa etsiville miehille ja naisille suunnattu palvelu. Melko varma paikka löytää pillua netistä.

 

5. Milfs.fi – varttuneempaa pillua netistä

Jos olet nuorempi mies ja haluat saada vanhempaa ja kokenutta naista, suuntaa Milfs.fi:hin. Siellä on kypsään äiti-ikään ennättäneitä panokoneita, siis naisia. He haluavat seksiä, eivätkä mitään hempeilyä ja kukkia. Vanhemmat naiset eivät enää murehdi oman kroppansa heikkouksista, vaan panevat niin lujaa, että heikommalta saattaa nyrjähtää mulkku siinä vauhdissa. Eli mikäli kestät vanhempien mammojen seksinhaluja, klikkaa yllä olevaa linkkiä.

 

Vinkkejä kun haetaan pillua netistä

Luojan kiitos Internetille. Tai oikeastaan, kiitos sen kehittäjälle, ei tässä tarvitse uskonnolliseksi heittäytyä.

Enää et joudu lähtemään baariin ryyppäämään ja jahtaamaan naisia. Nyt voit tehdä sen kotoa käsin. Jotkut palvelut maksavat, mutta huomattavasti vähemmän kuin keskivertomiehen baarireissu.

Eli kun pohdit, mistä pillua, muista muutama asia.

Jos haluat löytää kohtuu selväpäistä naista, joka haluaa saada mulkkua, rekisteröidy Victoria Milaniin. Täytä oma profiili edes jotenkuten ja ala lähestymään naisia. Ota iisisti, äläkä heitä vielä mitään pillujuttuja. Juttele niitä näitä ja mikäli nainen alkaa lämpenemään juttelulle, ehdota ihan suoraan tapaamista. Sitä varten ne naiset siellä ovat – he etsivät seksiä, koska oma ukko ei heitä tyydytä.

Ja kun etsit pillua netistä tai baarista yhden yön suhteeseen, muista kondomi. Sillä vältät sukupuolitaudit ja raskaudet. Vaikka muija olisi kuinka viattoman oloinen, saattaa hänellä olla kaikki seksitaudit mitä lääketieteen oppikirjat tuntevat. Samalla myös et levitä omia piileviä pöpöjäsi, joita olet kerännyt paneskeltuasi koko helvetin kylää.

Ja muista siis:

Usein, vaikka naiset ovat liikkeellä hakemassa seksiseuraa, yleensä normaali, herrasmiesmäinen lähestyminen johtaa todennäköisimmin ihan oikeille seksitreffeille. Jos heti ryhdyt heittämään perverssiä läppää, nainen kokee tämän mauttomana eikä enää halua panna sinua. Tosin. Milfs.fi:ssä on niin härskiä mammaa, että siellä saattaa pillu avautua saman tien vaikka kuinka laadutonta juttua heittäisit. Etenkin isommilla paikkakunnilla on mammoja, jotka haluavat panna jo tänä iltana.

Eli rekisteröidy nyt kaikkiin yllä mainittuihin palveluihin, niin parannat todennäköisyyksiä tavata se pillua antava daami jo tänä iltana. Naisilla on yleensä helpompaa löytää seksiseuraa, joten heille saattaa riittää vain yhteen palveluun rekisteröityminen.

Eli lopeta se jahkailu ja rekisteröidy nyt, niin pääset panemaan ehkä jo tänä iltana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *