Ilmaista seksiä nyt heti: 5 paikkaa löytää ilmaista pillua

Ilmaista seksiäMiten löytää ilmaista pillua?

Tähän löydät vastauksen tästä Panomestarin listauksesta.

On sanottu, että jollain tavalla naiselle pitää aina maksaa seksistä. Oli se sitten tarjotun illallisen tai drinkkien muodossa tai pidemmässä parisuhteessa isomman ylläpidon muodossa.

Mutta, halut ne ovat naisillakin ja netti on täynnä seksinnälkäisiä mammoja, jotka haluavat kyrpää sisäänsä jo tänä iltana.

Panomestari ohjaa sinut oikeille sivustoille, josta löydät ilmaista seksiä. Tässä 5 poimintaa seksiseuranhakuun orientoituneista sivustoista, joista kiimaiset kansalaiset etsivät petikumppania tai muuta seksuaalissävytteistä seuraa:

 

1. Victoria Milan – Suomen kovin aikuisten deittisivusto

Jos haluat ilmaista pillua tavallisista, usein seksittömässä parisuhteessa kärvistelevistä, kiimaisista naisista, kannattaa klikata itsensä Victoria Milaniin.

Se on erittäin suosittu varattujen seuranhakusivusto, jossa etsitään nimenomaan seksiseuraa eikä siellä kysellä mitään helvetin lempivärejä tai tulevaisuudensuunnitelmia. Moni nainen on muuten hyvässä parisuhteessa, mutta eivät saa tarpeeksi seksiä. Täten he hakeutuvat deittisivustoille, joissa he voivat salaisesti etsiä panoseuraa ilman mitään aikomuksia sen vakavemmalle parisuhteelle.

VM sopii myös pariskunnille, jotka etsivät suhteeseensa kolmatta pyörää. Ja toki myös sinkuille, jotka etsivät seksiseuraa kaikesta mikä liikkuu ja hengittää. VictoriaMilan.fi:ssä on panostettu myös jäsenten anonyymiyteen; voit blurrata kuvasi ja valikoida kenelle jäsenistä haluat sen näkyvän. Täten on hyvin pieni mahdollisuus, että naapurin Jorma lavertelee toiminnastasi vaimollesi tai työkavereillesi.

Kokeile: VictoriaMilan.fi

 

2. Milfs.fi – vanhempaa ilmaista pillua

Tämä sivusto on sinulle, joka et ole niin nirso pillun iästä. On tunnettu tosiasia, että vanhemmiten naiset menettävät pikku hiljaa estojaan ja tulevat yhä avoimemmaksi seksisuhteille. Naisilla seksuaalinen ”huippu” sattuu yleensä 35 ikävuoden paikkeille ja jopa siitä yli – siinä missä miehillä se tapahtuu jo 2-kymppisenä. Naiset ovat usein epävarmoja kropastaan 20-30 ikävuosien välillä, mutta kun 30 pamahtaa mittariin, estot alkavat häviämään. He haluavat yksinkertaisesti panna, vaikka siinä hieman ylimääräiset kilot lepattavatkin panemisen tiimellyksessä.

Jos olet niin amatööri, ettet tiedä mitä milf tarkoittaa, se tulee sanoista mother I would like to fuck, eli äiti jota haluaisin panna. Eli käytännössä hieman kypsempään ikään ennättäneitä äiti-ihmisiä. Kun on ikää ja lapsetkin tehty, siinä ei enää turhia prinsessoida, vaan nainen on mitä parhaimmassa panoiässä ja siinä lohkeaa pillua ilmaiseksi äijälle kuin äijälle.

>> Liity Milfs.fi:hin ilmaiseksi!

 

3. Flirtfair – ilmaista seksiä vapaamielisten keskuudesta

 

Flirtfair.fi on yksi suosituimpia panoseuranhakuun erikoistuneita sivustoja. Se on ulkoisesti ottaen hieman asiallisemman oloinen sivusto, mutta kyseessä on kaikenlaisten seksuaalisten fantasioiden toteuttamiseen erikoistunut sivusto. Eli ei huolta, täällä ei puhuta puhtoisia vaan tarjolla on miehillä ilmaista pillua, jos vain hallitsee naisenkaatamisen jalon taidon.

 

4. Tinder – ilmaista pillua, mutta kovan työn takana?

Tinderiä pidetään yhtenä suosituimpana tapana löytää seksiseuraa. Se voi tosin ottaa oman aikansa ennen kuin saat halukkaan daamin linjan päähän. Usein ihmiset saattavat etsiä vakavampaa deittailuseuraa jopa parisuhde mielessä. Mutta kannattaa kokeilla miten oma naama toimii Tinderissä. Laita vain hyvät kuvat profiiliisi (selkeä naamakuva sekä mielellään kuva hyvännäköisestä vartalosta). Sitten vain pyyhkimään oikealle niin, että sormiin sattuu. Maksullisella jäsenyydellä saatat nostaa mahdollisuuksiasi saada matcheja ja mahdollisesti sitä maagista ilmaista pillua illan päätteeksi.

 

5. Ilmaista seksiä FlirttiClubista? Huh mitä kuvia..

ilmaista pillua

FlirttiClubi on niinikään pelkästään seksihommiin keskittyvä sivusto. Jos Tinderissä pitää edetä liian hitaasti makuusi, on FlirttiClubissa kyse pelkästään panemisesta. Mutta varoitus, älä käytä sivustoa työpaikallasi. Kuvat, jotka tulet näkemään, saattavat järkyttää työpaikkasi kukkahattutätejä.

 

 

 

Vinkit kun etsitään ilmaista pillua ja seksiä

Seksiseuranhaku on usein hieman arpapeliä. Osa naisista arvostaa suorempaa lähestymistapaa, osa herrasmiesmäisempää lähestymistä. Tämän onnistuminen riippuu ihan millä sivustolla olet. Rekisteröidy kaikkiin palveluihin ja katso irtoaako sitä pillua ilmaiseksi vai ei. Kyllä sieltä vähänkään kokeneemman panomestarin haaviin jonkinlainen sotanorsu aina tarttuu.

Sitä, miten saada pillua, on vaikea sanoa, mutta tässä muutama perusvinkki:

 1. Vältä ylilyöntejä: eli älä kirjoita esim. ”näytä pillu!” Laita mieluummin jokin tuhman kehuva kommentti johonkin hänen kuvistaan.
 2. Ehdota seksitreffejä silloin kun pillu on kuumaa, tai ihan vain normaalia tapaamista paikalliseen mahdollisimman pian. Tai kysy suoraan, nähtäisiinkö jo tänä iltana? Naisen tuntemukset sinua kohtaan saattavat huomenna olla jo mennyttä, joten kun saat naisen kostumaan ja lämpenemään netin kautta, on syytä ehdottaa HETI treffejä.
 3. Älä ehdota tapaamista asunnollesi, vaan sano tarjoavasi drinkit paikallisessa kahvilassa tai baarissa. Näin deittisi voi tutustua sinuun ilman mitään riskiä. Kukaan ei halua lähteä ensitreffeille johonkin epäilyttävään paikkaan ja päätyä siitä suoraan Josef Fritzlin kellariin. Normaaleilta, turvallisilta treffeiltä on sitten luontevaa siirtyä panohommiin.

Tuohon edellisiin vinkkiin lisäten: nainen harvoin haluaa antaa itsestään imagon, että hän lähtee heti harrastamaan seksiä. Hän ei halua vaikuttaa helpolta. Jos haet ilmaista pillua, sinun pitää pelata pitkän kaavan mukaan: mennä normaaleille treffeille jne. Vanhan viisauden mukaan; jos yksi avain (mies) avaa monta ovea, on kyseessä englanniksi melko mahtipontisen kuuloinen ”master key”, mutta jos lukon (naisen) voi avata mikä tahansa avain, kyseessä on melko paska lukko. Eli nainen haluaa tuntea menevänsä normaaleille romanttisille treffeille, vaikka illan päätteeksi hän mielessään onkin menossa panemaan.

Eli nyt äijä: lopeta se runkkailu ja pelleily ja liity yllä oleviin palveluihin. Aloita VictoriaMilanista, jos haluat tavata tasokkaita daameja tai kokeile FlirttiClubia, jos haluat nähdä todella seksihulluja naisia.

Salaseuraa netistä nyt – 5 parasta paikkaa löytää salaista seuraa

salaseuraa

Jaa, että salaista seuraa tekisi miehen mieli?

Jos olet ollut pidemmässä avioliitossa, seksuaaliset fantasiat tukahdutettuna siellä neljän seinän sisällä, me näytämme miten löydät salaseuraa netistä.

Eräs suomalainen laulutaiteilija totesi, että ”Internet on ihana”, ja sitä se totisesti onkin. Voit virtuaalisesti tavata naisia maailman joka kolkasta tai sitten suoraan sieltä kotikylältä. Enää ei tarvitse lähteä kännissä heilumaan paikalliseen juottolaan sitä paikallista pubiruusua vonkaamaan, vaan voit kotoa käsin löytää salaista seksiseuraa.

Netistä voit rauhassa katsella kuvia naisista ja lähetellä flirttailevia viestejä – paljon nautinnollisempaa kuin sen huojuvan pubiruusun pystyssä pidätteleminen baaritiskiä vasten.

Naisia ei kannata lähestyä esimerkiksi Facebookissa, kuten monet maamme jopa huippupoliitikot ovat osoittaneet. On melko epätodennäköistä, että nainen lämpenee lähentelyille noinkin arkisessa sosiaalisessa mediassa. Tästä syystä on parempi keskittyä puhtaasti salaista seksiseuraa tarjoaviin palveluihin.

Tässä 5 poimintaamme salaseuran löytämiseen:

1. Victoria Milan – salaseuraa varatuille ja naimisissa oleville

Victoria Milan on tunnettu pettäjille suunnattu deittisivusto. Se eroaa normaalista deittisivusta siten, että siellä yksityisyys on viimeisen päälle laitettu kuntoon. Eli käytännössä: voit (tietenkin) rekisteröityä nimettömänä ja voit sumentaa profiilikuvasi (jos sen lataat) siten, että se näkyy vain niille käyttäjille, joille haluat sen näkyvän. Eli todennäköisyys kiinni jäämiselle on hyvin pieni. Sivustolla salaista seksiseikkailua voi hakea myös sinkut ja pariskunnat.

Käy kokeilemassa Victoria Milania tästä ilmaiseksi.

 

2. FlirttiClubi – salaseuraa seksihulluista naisista

FlirttiClubi on Facebookin kaltainen sosiaalinen verkosto, jossa voi etsiä seksiseuraa tai muuta salaista seksiseuraa. Ei tosin sovi ujoille, eli mikäli et siedä seksihulluja naisia, älä rekisteröidy tänne. FlirttiClubi toimii tietenkin nimettömänä, ja jos haluat homman pysyvän salassa, älä laita oikeaa nimeäsi, vaan keksi jokin salanimi, esimerkiksi panomies69 tai monsterimulkku37cm – käytä mielikuvitustasi.

 

3. Milfs.fi – salaista seuraa vanhemmista naisista

Oletko jo keski-ikäistynyt mies, etkä pane pahaksesi panna jo hieman ryppyyntyneitä rouvia? No ei näillä sentään niin paljoa ryppyjä ole, mutta hieman kypsempään seuranhakuun suuntautunut Milfs.fi voisi olla sinun nettisivustosi, mikäli vanhempi, mutta kiimainen nainen sytyttää. Siinä missä nuoremmat naiset vielä pihtailevat ja pelailevat pelejä, suhtautuvat vanhemmat naiset seksuaalisuuteensa paljon avoimemmin. Eli käytä tilaisuus hyödyksesi:

Käy katsomassa tästä ilmaiseksi Milfs.fi:n tarjonta.

 

4. Flirtfair – suosittu seksiseurasivusto

Flirtfair.fi on myöskin yksi suosituimmista seksitreffejä ja muita eroottisia seikkailuja tarjoavia deittisivustoja. Palvelu on avoin kaikille seksuaalisille suuntautumisille sekä myös pariskunnille, jotka etsivät kolmatta tai vaikka seitsemännettä pyörää omiin orgioihinsa.

 

5. Kypsääseuraa – toinen hyvä palvelu aikuisille salaseuran etsijöille

Milfs.fi:n lisäksi tässä on toinen hyvä kilpaileva salaisen seksiseuran etsimiseen suunnattu sivusto. Jos olet 40+ mies tai muuten vain kaipaat kyytiä vanhemmalta daamilta, käy katsomassa Kypsaaseuraa.fi:n tarjonta.

 

Vinkit kun etsitään salaista seuraa

Panomestarin moraali on kaikonnut jossain tuhannennen naisen kaadon jälkeen, joten älä ota mallia ammattilaisilta. Tee kuten sinusta itsestäsi tuntuu – siis pettämisen suhteen. Moni pitkä avioliitto on voinut jopa pelastua pienellä salaisella syrjähypyllä tai netissä tapahtuvalla seksiseikkailulla. Kun pääsee vähänkään sen vieraan pillun makuun, on levollisempaa taas asettua pihtaavan Kerttu-vaimon viereen illalla nukkumaan, jota kuitenkin rakastat pohjimmiltasi.

Eli miten pitää kaikki salassa?

Ensinnäkin, käytä jotain erillistä sähköpostiosoitetta, eli rekisteröi tarvittaessa itsellesi sähköpostiosoite jollain ”taiteilijanimellä”, jota käytät kaikkeen epäviralliseen, kuten salaisen seksiseuran etsimiseen. Kirjaudu siitä ulos, mikäli käytätte vaimon kanssa samaa tietokonetta tai laitetta. Ja hyödynnä myös nettiselaimen salainen selaustila, eli klikkaa tietokoneella ollessasi hiiren oikealla napilla yllä olevia linkkejä ja valitse ”avaa linkki incognito-ikkunassa”. Ihan standardi toimenpide tottuneille pornografian kuluttajille.

Jos saat seksitreffit sovittua, älä vie naista kotiisi. Jos Kerttu bongaa mälliset lakanat, vieraita hiuksia tai tuoksuja, on pelisi pelattu. Vie se salainen seksiseuralainen esimerkiksi hotelliin tai mene hänen luokseen panemaan.

Eli siirry katsomaan näiden yllä mainittujen salaseuranhakupalveluiden tarjontaa (kaikkiin rekisteröidyt hetkessä ilmaiseksi).

Victoria Milan kokemuksia ja 5 pikavinkkiä seuranhakuun

Victoria Milan kokemuksiaPanomestari lataa nyt tiskiin Victoria Milan kokemuksia juuri paneskelemasta tulleena.

Vitsit sikseen. No, onko tämä seksiseuranhakuun suuntautuva palvelu oikeasti toimiva vai täyttä huijausta?

Ensinnäkin, faktat eivät valehtele:

Tämä pettämissivusto on yksi Suomen suosituimpia deittisivustoja – sivulla vierailee tiettävästi yli 200 000 suomalaista joka kuukausi – tästä todiste tuota pikaa.

Täytyy muistaa, että erilaisten arvioiden mukaan noin 50 % ihmisistä pettää kumppaniaan jossain vaiheessa elämäänsä.

Usein parisuhteessa seksielämä voi olla kuollut, mutta pariskunta ei silti halua erota. Joskus jopa pettäminen (ja sen salassa pitäminen) on voinut pelastaa parisuhteen. Jos seksiä ei saa kotoa, sitä haetaan muualta.

Ja vaikka et olisi parisuhteessa, voi Victoria Milaniin liittyä aivan yhtä hyvin sinkkunakin.

Victoria Milan tiivistettynä

Kyseessä on ulkomainen yritys, jolla on noin 40 eri maassa Victoria Milan -nimellä kulkeva pettämissivusto. Eli sivusto on laadukas ja sujuvasti toimiva verrattuna pienempiin kötöstyksiin.

Suomi-sivustolla – victoriamilan.fi -osoitteessa käy siis esimerkiksi similarweb.com -työkalun mukaan reilusti yli 200 000 kävijää joka kuukausi (tiedot otettu alkuvuodesta 2017):

Victoria Milan Suomi

Tämä siis arvio, mutta pitänee suunnilleen paikkaansa. Eli suomeksi sanottuna, porukkaa on niin perkeleesti ja pantavaa niin paljon kuin paikat kestävät.

Jos haluat pitää seksiseikkailusi salassa, omaa yksityisyyttään voi varjella sumentamalla oman kuvan, ja näyttää sitä vain niille deittiehdokkaille, joille haluaa. Kannattaa myös käyttää jotain sellaista sähköpostiosoitetta, josta ei selviä sinun etu- ja sukunimi. Kaikkihan muistavat taannoisen Ashley Madison -pettäjäsivustoskandaalin, jossa sähköpostiosoitteet levisivät nettiin kaikkien nähtäville.

Rekisteröityminen – nämä tiedot vaaditaan

Klikkaa tästä Victoria Milanin rekisteröitymissivu auki (uuteen ikkunaan).

Rekisteröityminen on nopeaa, täytä vain:

 • Nimimerkki
 • Sähköposti
 • Salasana
 • Siviilisääty, eli käytännössä millaista seuraa haet:

Victoria Milan rekisteröinti

Eli varatut, naimisissa olevat, sinkut ja myös homoseuraa etsivät ovat palveluun tervetulleita.

Lisäksi kysytään vielä syntymäaika. Jos olet vainoharhainen etkä halua antaa tarkkaa syntymäpäivää, laita se muutamalla päivällä/kuukaudella pieleen. Vuosiluku tosin on hyvä saada kohdalleen, että et tule valehdelleeksi mahdollisille kumppaniehdokkaille ikääsi. Menestyksekkäässä seuranhaussa rehellisyys on valttia.

Yksityisyydestä vielä:

Voit asettaa kenelle profiilisi näkyy, mikäli et halua, että tutut bongaavat sinut palvelusta, mene vain profiiliisi ja valitse haluamasi asetus:

yksityisyys

Victoria Milan hinta & maksutavat

Voit tietenkin rekisteröityä palveluun ilmaiseksi ja mikäli näet mielenkiintoisen miehen tai naisen, vasta sitten ottaa maksukortin esiin.

Victoria Milanin hinta riippuu ostetusta ajasta:

 • 3 kuukautta 39,99 € / kk
 • 6 kuukautta 29,99 € / kk (suosituin vaihtoehto)
 • 12 kuukautta 19,99 € / kk

Eli hinnasto on varsin normaalin deittisivuston tasolla. Ja maksun voi hoitaa seuraavilla tavoilla:

 • Luottokortti
 • Neteller
 • paysafecard
 • entercash -tilisiirto

Asiaa maksamisen yksityisyydestä:

Mikäli maksat luottokortilla, veloitus ei tule Victoria Milan nimellä, vaan veloittajan nimi vaihtuu jatkuvasti. Täten mikäli vaimo sattuu googlaamaan veloittajan nimen, sitä ei 99 % varmuudella voi yhdistää pettäjäsivustoon.

5 vinkkiä menestykseen Victoria Milanissa

Vinkki #1: Lataa profiilikuva. Laita edes jonkinlainen kuva. Kuvattomat profiilit kiinnostavat yleensä yhtä paljon kuin kasa paskaa. Täällä ei sentään tarvitse mitään esseen mittaista profiilitekstiä kirjoittaa, kuten normaaleilla treffipalstoilla.

Vinkki #2: Juttele muille jäsenille normaalisti. Eli mies, sinä mies siellä, pidä silti jutut vyötärön yläpuolella tutustumisvaiheessa, vaikka kyseessä onkin seksiseuranhakuun suunnattu sivusto. Ole itsevarma herrasmies ja tutustu naisiin kunnioittavasti.

Vaikka naiset ovat palvelussa etsimässä seksiseuraa, ei se silti tarkoita, että se jalkoväli aukeaa tahdittomien lähestymisyritysten jälkeen. Mutta ei silti liian kiltisti. Sopivan itsevarmalla otteella kehuen naista ja ollen kiinnostunut tästä.

Vinkki #3: Tao rautaa kun se on kuumaa. Jos nainen on kirjautuneena palveluun, tarkoittaa se todennäköisesti sitä, että hän on kiimainen. Jos nainen vastailee viestihisi, ehdota treffejä baariin tai terassille melko nopeasti – vaikka heti tai ainakin samalle illalle. Jos treffit sovitaan huomiselle, voi naisella olla taas mieli jossain muualla, eikä paneminen kiinnosta laisinkaan.

Vinkki #4: Periaatteessa aina pitäisi tavata tuntematon ihminen ensin julkisella paikalla, turvallisuussyistä. Eli nainen: lähde miehen kanssa drinkille paikalliseen. Ja mies: on naiselle vähemmän ”uhkaavaa”, mikäli ehdotat ensin treffejä ja sitä kautta sitten hoidetaan homma kotiin ja sänkyyn.

Vinkki #5: Pidä hauskaa & käytä kondomia.

Liity Victoria Milaniin tästä ilmaiseksi, niin illalla läpsytellään persposkia niin että asunto raikaa.

Ja palaa sitten jakamaan omia Victoria Milan kokemuksia alla olevaan kommenttiosioon.

Mistä pillua? 5 parasta paikkaa löytää pillua netistä

Mistä pillua? NetistäJos pohdit pallit paineessa hakukoneeseen kirjoittaen ”mistä pillua”, ei hätää, kohta saat panetukseen helpotusta.

Panomestari lataa tauluun 5 parasta paikkaa löytää pillua netistä – jo tänään.

Eli lopeta se nyrkkikyllikin takominen ja anna vehkeellesi oikean naisen käsittelyä.

Näistä paikoista saat vaginaa verkosta:

1. Victoria Milan – varmin tapa hankkia pillua netistä?

Jos haluat löytää varmimmin puutteessa olevia naisia, jotka eivät kaipaa mitään romanttista pelleilyä monine treffeineen ennen panemista, suuntaa Victoria Milaniin.

Se on suunnattu salaseuraa etsiville varatuille ihmisille. Mutta myös sinkku voi liittyä. Naisten silmissä varattu mies on tietenkin haluttavampi, joten merkkaa itsesi varatuksi, niin naiset lankeavat sakset auki eteesi.

Kokeile: VictoriaMilan.fi

 

2. Tinder – nuorille panokoneille

Entä mistä pillua nuorelle ja OK-näköiselle panijalle? Tinder on aika varma, mikäli sinulla on aikaa pelata sitä peliä näiden naisten kanssa ja odotella treffeille pääsyä. Lataa sovellus puhelimeesi, aseta profiilikuva ja ala skannaamaan paikallista tarjontaa. Jos olet yli 35-vuotias, siirry seuraavaan kohtaan:

 

4. FlirttiClubi – puhtaasti pilluhommiin keskittyvä sivusto

 

FlirttiClubi on nimensä mukaisesti flirttailuun ja seksiseikkailuihin keskittyvä seksideittisivusto. Suurin osa jäsenistä haluaa puhua tuhmia, mutta jos pelaat korttisi oikein, saatat päästä itse oikean tavaran äärelle. Kokeile itse mihin sinusta on.

 

3. Flirtfair – eroottisia seikkailuja etsivälle

Flirtfair on suosittu seksiseuraa etsivien suomalaisten sinkkujen ja varattujen seuranhakusivusto. Tämä ei ole mikään kesy ja normaali deittisivusto, jossa jutellaan harrastuksista, kissoista ja koirista, vaan tämä on etenkin seksiseuraa etsiville miehille ja naisille suunnattu palvelu. Melko varma paikka löytää pillua netistä.

 

5. Milfs.fi – varttuneempaa pillua netistä

Jos olet nuorempi mies ja haluat saada vanhempaa ja kokenutta naista, suuntaa Milfs.fi:hin. Siellä on kypsään äiti-ikään ennättäneitä panokoneita, siis naisia. He haluavat seksiä, eivätkä mitään hempeilyä ja kukkia. Vanhemmat naiset eivät enää murehdi oman kroppansa heikkouksista, vaan panevat niin lujaa, että heikommalta saattaa nyrjähtää mulkku siinä vauhdissa. Eli mikäli kestät vanhempien mammojen seksinhaluja, klikkaa yllä olevaa linkkiä.

 

Vinkkejä kun haetaan pillua netistä

Luojan kiitos Internetille. Tai oikeastaan, kiitos sen kehittäjälle, ei tässä tarvitse uskonnolliseksi heittäytyä.

Enää et joudu lähtemään baariin ryyppäämään ja jahtaamaan naisia. Nyt voit tehdä sen kotoa käsin. Jotkut palvelut maksavat, mutta huomattavasti vähemmän kuin keskivertomiehen baarireissu.

Eli kun pohdit, mistä pillua, muista muutama asia.

Jos haluat löytää kohtuu selväpäistä naista, joka haluaa saada mulkkua, rekisteröidy Victoria Milaniin. Täytä oma profiili edes jotenkuten ja ala lähestymään naisia. Ota iisisti, äläkä heitä vielä mitään pillujuttuja. Juttele niitä näitä ja mikäli nainen alkaa lämpenemään juttelulle, ehdota ihan suoraan tapaamista. Sitä varten ne naiset siellä ovat – he etsivät seksiä, koska oma ukko ei heitä tyydytä.

Ja kun etsit pillua netistä tai baarista yhden yön suhteeseen, muista kondomi. Sillä vältät sukupuolitaudit ja raskaudet. Vaikka muija olisi kuinka viattoman oloinen, saattaa hänellä olla kaikki seksitaudit mitä lääketieteen oppikirjat tuntevat. Samalla myös et levitä omia piileviä pöpöjäsi, joita olet kerännyt paneskeltuasi koko helvetin kylää.

Ja muista siis:

Usein, vaikka naiset ovat liikkeellä hakemassa seksiseuraa, yleensä normaali, herrasmiesmäinen lähestyminen johtaa todennäköisimmin ihan oikeille seksitreffeille. Jos heti ryhdyt heittämään perverssiä läppää, nainen kokee tämän mauttomana eikä enää halua panna sinua. Tosin. Milfs.fi:ssä on niin härskiä mammaa, että siellä saattaa pillu avautua saman tien vaikka kuinka laadutonta juttua heittäisit. Etenkin isommilla paikkakunnilla on mammoja, jotka haluavat panna jo tänä iltana.

Eli rekisteröidy nyt kaikkiin yllä mainittuihin palveluihin, niin parannat todennäköisyyksiä tavata se pillua antava daami jo tänä iltana. Naisilla on yleensä helpompaa löytää seksiseuraa, joten heille saattaa riittää vain yhteen palveluun rekisteröityminen.

Eli lopeta se jahkailu ja rekisteröidy nyt, niin pääset panemaan ehkä jo tänä iltana.

Miten saada pillua? Tiedä nämä 7 asiaa niin saat seksiä

Miten saada pilluaMiten saada tuota lämmintä, kosteaa ja maagista elintä, eli pillua?

Jos näppäilit hakukoneeseen miten saada pillua, olet saapunut oikeaan paikkaan.

Panomestari on kyntänyt naisten jalkovälejä jo vuosikymmenten ajan ja nyt sinä pääset mestarisoppiin aivan ilmaiseksi.

Lue siis nämä vinkit naisen saamiseen ja ala vihdoinkin panemaan myös muitakin kuin omaa kouraasi.

1. Volyymia siihen naisten lähestymiseen

Nyt on aika lopettaa sen yhden naisen haikailu, jonka näet silloin tällöin salilla.

Jos olet sinkku ja haluat saada pillua, hankkiudu eroon naiskammostasi. Älä anna epäonnistumisen vaivata. Jos lähestyt sataa naista, sinä todennäköisesti tulet saamaan seksiä ainakin yhdeltä naiselta.

Tee se ensimmäinen iskuyritys ja hanki epäonnistuminen tilillesi. Ja sitten toinen, ja kolmas.. Kun olet saanut rutiinin käyntiin, ei epäonnistumiset tunnu enää missään. Volyymia vaan, niin kyllä sieltä vähintään joku sotanorsu jää haaviin.

2. Jos haluat saada pillua, alenna kriteerejä

Jos haluat päästä panemisen makuun, aloita laskemalla omia kriteerejäsi. Lähde hakemaan sulkia hattuun ja sitä myötä itseluottamusta sieltä alemmista liigoista. Kun saat tarpeeksi panoja alle, ei aikaakaan kun panet jo SM-liigatason pilluja joka ilta.

3. Älä vaikuta epätoivoiselta

Vaikka on kuinka kuiva kausi meneillään, älä näytä kiimaiselta elukalta, jolla silmät seisovat päässä kuin peuralla ajovaloissa. Jos olet baarissa, puhu kavereillesi, naura ja rentoudu. Rennolla hälläväliä-asenteella ne naisetkin isketään eikä väkisin tuoppia puristamalla.

4. Ole kusipää.. mutta sopivasti herrasmies

Kiltit miehet eivät saa tässä maailmassa pillua, valtaa tai rahaa.

Oletko se mies, joka aina yrittää olla mahdollisimman asiallinen naisten seurassa? Aina kohtelias ja tottelevainen ovimatto? Jos yrität liikaa miellyttää naista, on aivan varmaa, että pillu ei ole avautumassa.

Ja toisalta, jos olet se hikinen sika, joka lähestyy sovinistisilla iskulauseilla naisia netissä, ole herrasmiesmäisempi. Vaikka etsit seksiseuraa, ei sitä tarvitse naiselle kertoa. Ole kiinnostunut hänestä ja kehu, mutta älä vie juttuja vyötärön alapuolelle liian nopeasti.

Kilteistä miehistä vielä:

Vaikka nainen kuinka väittää haluavansa kiltin miehen, hän alitajuisesti aina kiinnostuu siitä röyhkeästä kusipäästä. Nainen haluaa saada sen miehen, jota ei voi saada. Naiset myös haluavat ”parantaa” sen pahan pojan ja olla se, joka tämän kaverin vihdoin laittaa aisoihin. Naiset myös kiinnostuvat tästä ”vaarallisesta” miehestä. Nämä ovat ihan tieteellisesti todistettuja asioita.

5. Panosta ulkonäköösi

Tee itsestäsi haluttavamman näköinen. Treenaa, käy parturissa, laita siistit ja tyylikkäät vaatteet päälle. Kengät ovat myös tärkeät. Kysy neuvoa naispuolisilta tutuilta pukeutumiseen, mikäli omaat keskiverto suomalaisen miehen tyylitajun. Kysy heiltä suoraan, että millaisilla vaatteilla saan naista? Tai helvetti, kysy heiltä suoraan, miten saan pillua?!

Omaan ulkonäköön panostaminen näkyy myös kohentuneena itsevarmuutena.

6. Miten saada pillua baarissa tai netissä?

Edelleen, se volyymi on tärkeää: lähesty niin montaa naista, kuin ikinä mahdollista.

Eli älä vaani sitä yhtä naista montaa tuntia lopulta kuullaksesi, että hän on baarissa poikaystävänsä kanssa. Lopeta jahkailu ja lähesty naisia liukuhihnamaisesti. Sama juttu netissä. Laita viestejä sinne tänne volyymilla flirttaillen. Jos saat nopeasti treffit järjestettyä ilman sen syvällisempiä keskusteluja, on todennäköisesti nainenkin valmis yhden yön juttuun. Jos olet treenattu ja sujuvasanainen pelimies, pääset todennäköisesti suoraan panemaan ilman treffejä. Mutta siinä tapauksessa tuskin lukisit tätä artikkelia.

7. Kuinka saada pillua? KYSY!

Otetaan tällainen vertauskuva:

Tiedätkö mikä on myyjän ammatissa suurin virhe, minkä myyjä voi tehdä? Se, että hän ei lopulta ehdota kauppaa.

Eli naisia jahdatessa pitää muistaa, että jossain vaiheessa itse transaktiota pitää ehdottaa. Ehdota kauppaa, eli jatkoille lähtöä baarissa ollessa. Älä jätä tätä päätöstä vellomaan ja naisen käsiin, koska sinun tehtäväsi miehenä on tehdä aloite (jos siis haluat saada pillua). Älä ehdota tärisevällä äänellä, että ”saisko pillua?”, vaan ehdota siirtymistä jatkoille, koska sinulla on jääkaapissa lisää juomaa.

Naiset ovat yhtä lailla seksuaalisia olentoja kuin miehetkin – he haluavat mieheltä lämpöä, läheisyyttä ja seksiä. Eli lopeta jahkailu sekä kunnollisen ja kiltin miehen imagon ylläpitäminen, niin pääset panemaan jo seuraavan baarireissun (tai nettitreffien) päätteeksi. Ja jos olet toisesta ääripäästä, suorapuheinen perverssi (kuten Panomestarilla silloin tällöin lähtee lapasesta), ota herrasmiesmäisempi (mutta itsevarma) lähestymistapa seuraavalla kerralla.

Jos sinua kiinnostaa varatut, seksinnälkäiset naiset, katso arvostelumme Victoria Milan -pettäjäsivustosta.