Salaseuraa netistä nyt – 5 parasta paikkaa löytää salaista seuraa

salaseuraa

Jaa, että salaista seuraa tekisi miehen mieli?

Jos olet ollut pidemmässä avioliitossa, seksuaaliset fantasiat tukahdutettuna siellä neljän seinän sisällä, me näytämme miten löydät salaseuraa netistä.

Eräs suomalainen laulutaiteilija totesi, että ”Internet on ihana”, ja sitä se totisesti onkin. Voit virtuaalisesti tavata naisia maailman joka kolkasta tai sitten suoraan sieltä kotikylältä. Enää ei tarvitse lähteä kännissä heilumaan paikalliseen juottolaan sitä paikallista pubiruusua vonkaamaan, vaan voit kotoa käsin löytää salaista seksiseuraa.

Netistä voit rauhassa katsella kuvia naisista ja lähetellä flirttailevia viestejä – paljon nautinnollisempaa kuin sen huojuvan pubiruusun pystyssä pidätteleminen baaritiskiä vasten.

Naisia ei kannata lähestyä esimerkiksi Facebookissa, kuten monet maamme jopa huippupoliitikot ovat osoittaneet. On melko epätodennäköistä, että nainen lämpenee lähentelyille noinkin arkisessa sosiaalisessa mediassa. Tästä syystä on parempi keskittyä puhtaasti salaista seksiseuraa tarjoaviin palveluihin.

Tässä 5 poimintaamme salaseuran löytämiseen:

1. Victoria Milan – salaseuraa varatuille ja naimisissa oleville

Victoria Milan on tunnettu pettäjille suunnattu deittisivusto. Se eroaa normaalista deittisivusta siten, että siellä yksityisyys on viimeisen päälle laitettu kuntoon. Eli käytännössä: voit (tietenkin) rekisteröityä nimettömänä ja voit sumentaa profiilikuvasi (jos sen lataat) siten, että se näkyy vain niille käyttäjille, joille haluat sen näkyvän. Eli todennäköisyys kiinni jäämiselle on hyvin pieni. Sivustolla salaista seksiseikkailua voi hakea myös sinkut ja pariskunnat.

Käy kokeilemassa Victoria Milania tästä ilmaiseksi.

 

2. FlirttiClubi – salaseuraa seksihulluista naisista

FlirttiClubi on Facebookin kaltainen sosiaalinen verkosto, jossa voi etsiä seksiseuraa tai muuta salaista seksiseuraa. Ei tosin sovi ujoille, eli mikäli et siedä seksihulluja naisia, älä rekisteröidy tänne. FlirttiClubi toimii tietenkin nimettömänä, ja jos haluat homman pysyvän salassa, älä laita oikeaa nimeäsi, vaan keksi jokin salanimi, esimerkiksi panomies69 tai monsterimulkku37cm – käytä mielikuvitustasi.

 

3. Milfs.fi – salaista seuraa vanhemmista naisista

Oletko jo keski-ikäistynyt mies, etkä pane pahaksesi panna jo hieman ryppyyntyneitä rouvia? No ei näillä sentään niin paljoa ryppyjä ole, mutta hieman kypsempään seuranhakuun suuntautunut Milfs.fi voisi olla sinun nettisivustosi, mikäli vanhempi, mutta kiimainen nainen sytyttää. Siinä missä nuoremmat naiset vielä pihtailevat ja pelailevat pelejä, suhtautuvat vanhemmat naiset seksuaalisuuteensa paljon avoimemmin. Eli käytä tilaisuus hyödyksesi:

Käy katsomassa tästä ilmaiseksi Milfs.fi:n tarjonta.

 

4. Flirtfair – suosittu seksiseurasivusto

Flirtfair.fi on myöskin yksi suosituimmista seksitreffejä ja muita eroottisia seikkailuja tarjoavia deittisivustoja. Palvelu on avoin kaikille seksuaalisille suuntautumisille sekä myös pariskunnille, jotka etsivät kolmatta tai vaikka seitsemännettä pyörää omiin orgioihinsa.

 

5. Kypsääseuraa – toinen hyvä palvelu aikuisille salaseuran etsijöille

Milfs.fi:n lisäksi tässä on toinen hyvä kilpaileva salaisen seksiseuran etsimiseen suunnattu sivusto. Jos olet 40+ mies tai muuten vain kaipaat kyytiä vanhemmalta daamilta, käy katsomassa Kypsaaseuraa.fi:n tarjonta.

 

Vinkit kun etsitään salaista seuraa

Panomestarin moraali on kaikonnut jossain tuhannennen naisen kaadon jälkeen, joten älä ota mallia ammattilaisilta. Tee kuten sinusta itsestäsi tuntuu – siis pettämisen suhteen. Moni pitkä avioliitto on voinut jopa pelastua pienellä salaisella syrjähypyllä tai netissä tapahtuvalla seksiseikkailulla. Kun pääsee vähänkään sen vieraan pillun makuun, on levollisempaa taas asettua pihtaavan Kerttu-vaimon viereen illalla nukkumaan, jota kuitenkin rakastat pohjimmiltasi.

Eli miten pitää kaikki salassa?

Ensinnäkin, käytä jotain erillistä sähköpostiosoitetta, eli rekisteröi tarvittaessa itsellesi sähköpostiosoite jollain ”taiteilijanimellä”, jota käytät kaikkeen epäviralliseen, kuten salaisen seksiseuran etsimiseen. Kirjaudu siitä ulos, mikäli käytätte vaimon kanssa samaa tietokonetta tai laitetta. Ja hyödynnä myös nettiselaimen salainen selaustila, eli klikkaa tietokoneella ollessasi hiiren oikealla napilla yllä olevia linkkejä ja valitse ”avaa linkki incognito-ikkunassa”. Ihan standardi toimenpide tottuneille pornografian kuluttajille.

Jos saat seksitreffit sovittua, älä vie naista kotiisi. Jos Kerttu bongaa mälliset lakanat, vieraita hiuksia tai tuoksuja, on pelisi pelattu. Vie se salainen seksiseuralainen esimerkiksi hotelliin tai mene hänen luokseen panemaan.

Eli siirry katsomaan näiden yllä mainittujen salaseuranhakupalveluiden tarjontaa (kaikkiin rekisteröidyt hetkessä ilmaiseksi).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *