Ilmaista seksiä nyt heti: 5 paikkaa löytää ilmaista pillua

Ilmaista seksiäMiten löytää ilmaista pillua?

Tähän löydät vastauksen tästä Panomestarin listauksesta.

On sanottu, että jollain tavalla naiselle pitää aina maksaa seksistä. Oli se sitten tarjotun illallisen tai drinkkien muodossa tai pidemmässä parisuhteessa isomman ylläpidon muodossa.

Mutta, halut ne ovat naisillakin ja netti on täynnä seksinnälkäisiä mammoja, jotka haluavat kyrpää sisäänsä jo tänä iltana.

Panomestari ohjaa sinut oikeille sivustoille, josta löydät ilmaista seksiä. Tässä 5 poimintaa seksiseuranhakuun orientoituneista sivustoista, joista kiimaiset kansalaiset etsivät petikumppania tai muuta seksuaalissävytteistä seuraa:

 

1. Victoria Milan – Suomen kovin aikuisten deittisivusto

Jos haluat ilmaista pillua tavallisista, usein seksittömässä parisuhteessa kärvistelevistä, kiimaisista naisista, kannattaa klikata itsensä Victoria Milaniin.

Se on erittäin suosittu varattujen seuranhakusivusto, jossa etsitään nimenomaan seksiseuraa eikä siellä kysellä mitään helvetin lempivärejä tai tulevaisuudensuunnitelmia. Moni nainen on muuten hyvässä parisuhteessa, mutta eivät saa tarpeeksi seksiä. Täten he hakeutuvat deittisivustoille, joissa he voivat salaisesti etsiä panoseuraa ilman mitään aikomuksia sen vakavemmalle parisuhteelle.

VM sopii myös pariskunnille, jotka etsivät suhteeseensa kolmatta pyörää. Ja toki myös sinkuille, jotka etsivät seksiseuraa kaikesta mikä liikkuu ja hengittää. VictoriaMilan.fi:ssä on panostettu myös jäsenten anonyymiyteen; voit blurrata kuvasi ja valikoida kenelle jäsenistä haluat sen näkyvän. Täten on hyvin pieni mahdollisuus, että naapurin Jorma lavertelee toiminnastasi vaimollesi tai työkavereillesi.

Kokeile: VictoriaMilan.fi

 

2. Milfs.fi – vanhempaa ilmaista pillua

Tämä sivusto on sinulle, joka et ole niin nirso pillun iästä. On tunnettu tosiasia, että vanhemmiten naiset menettävät pikku hiljaa estojaan ja tulevat yhä avoimemmaksi seksisuhteille. Naisilla seksuaalinen ”huippu” sattuu yleensä 35 ikävuoden paikkeille ja jopa siitä yli – siinä missä miehillä se tapahtuu jo 2-kymppisenä. Naiset ovat usein epävarmoja kropastaan 20-30 ikävuosien välillä, mutta kun 30 pamahtaa mittariin, estot alkavat häviämään. He haluavat yksinkertaisesti panna, vaikka siinä hieman ylimääräiset kilot lepattavatkin panemisen tiimellyksessä.

Jos olet niin amatööri, ettet tiedä mitä milf tarkoittaa, se tulee sanoista mother I would like to fuck, eli äiti jota haluaisin panna. Eli käytännössä hieman kypsempään ikään ennättäneitä äiti-ihmisiä. Kun on ikää ja lapsetkin tehty, siinä ei enää turhia prinsessoida, vaan nainen on mitä parhaimmassa panoiässä ja siinä lohkeaa pillua ilmaiseksi äijälle kuin äijälle.

>> Liity Milfs.fi:hin ilmaiseksi!

 

3. Flirtfair – ilmaista seksiä vapaamielisten keskuudesta

 

Flirtfair.fi on yksi suosituimpia panoseuranhakuun erikoistuneita sivustoja. Se on ulkoisesti ottaen hieman asiallisemman oloinen sivusto, mutta kyseessä on kaikenlaisten seksuaalisten fantasioiden toteuttamiseen erikoistunut sivusto. Eli ei huolta, täällä ei puhuta puhtoisia vaan tarjolla on miehillä ilmaista pillua, jos vain hallitsee naisenkaatamisen jalon taidon.

 

4. Tinder – ilmaista pillua, mutta kovan työn takana?

Tinderiä pidetään yhtenä suosituimpana tapana löytää seksiseuraa. Se voi tosin ottaa oman aikansa ennen kuin saat halukkaan daamin linjan päähän. Usein ihmiset saattavat etsiä vakavampaa deittailuseuraa jopa parisuhde mielessä. Mutta kannattaa kokeilla miten oma naama toimii Tinderissä. Laita vain hyvät kuvat profiiliisi (selkeä naamakuva sekä mielellään kuva hyvännäköisestä vartalosta). Sitten vain pyyhkimään oikealle niin, että sormiin sattuu. Maksullisella jäsenyydellä saatat nostaa mahdollisuuksiasi saada matcheja ja mahdollisesti sitä maagista ilmaista pillua illan päätteeksi.

 

5. Ilmaista seksiä FlirttiClubista? Huh mitä kuvia..

ilmaista pillua

FlirttiClubi on niinikään pelkästään seksihommiin keskittyvä sivusto. Jos Tinderissä pitää edetä liian hitaasti makuusi, on FlirttiClubissa kyse pelkästään panemisesta. Mutta varoitus, älä käytä sivustoa työpaikallasi. Kuvat, jotka tulet näkemään, saattavat järkyttää työpaikkasi kukkahattutätejä.

 

 

 

Vinkit kun etsitään ilmaista pillua ja seksiä

Seksiseuranhaku on usein hieman arpapeliä. Osa naisista arvostaa suorempaa lähestymistapaa, osa herrasmiesmäisempää lähestymistä. Tämän onnistuminen riippuu ihan millä sivustolla olet. Rekisteröidy kaikkiin palveluihin ja katso irtoaako sitä pillua ilmaiseksi vai ei. Kyllä sieltä vähänkään kokeneemman panomestarin haaviin jonkinlainen sotanorsu aina tarttuu.

Sitä, miten saada pillua, on vaikea sanoa, mutta tässä muutama perusvinkki:

  1. Vältä ylilyöntejä: eli älä kirjoita esim. ”näytä pillu!” Laita mieluummin jokin tuhman kehuva kommentti johonkin hänen kuvistaan.
  2. Ehdota seksitreffejä silloin kun pillu on kuumaa, tai ihan vain normaalia tapaamista paikalliseen mahdollisimman pian. Tai kysy suoraan, nähtäisiinkö jo tänä iltana? Naisen tuntemukset sinua kohtaan saattavat huomenna olla jo mennyttä, joten kun saat naisen kostumaan ja lämpenemään netin kautta, on syytä ehdottaa HETI treffejä.
  3. Älä ehdota tapaamista asunnollesi, vaan sano tarjoavasi drinkit paikallisessa kahvilassa tai baarissa. Näin deittisi voi tutustua sinuun ilman mitään riskiä. Kukaan ei halua lähteä ensitreffeille johonkin epäilyttävään paikkaan ja päätyä siitä suoraan Josef Fritzlin kellariin. Normaaleilta, turvallisilta treffeiltä on sitten luontevaa siirtyä panohommiin.

Tuohon edellisiin vinkkiin lisäten: nainen harvoin haluaa antaa itsestään imagon, että hän lähtee heti harrastamaan seksiä. Hän ei halua vaikuttaa helpolta. Jos haet ilmaista pillua, sinun pitää pelata pitkän kaavan mukaan: mennä normaaleille treffeille jne. Vanhan viisauden mukaan; jos yksi avain (mies) avaa monta ovea, on kyseessä englanniksi melko mahtipontisen kuuloinen ”master key”, mutta jos lukon (naisen) voi avata mikä tahansa avain, kyseessä on melko paska lukko. Eli nainen haluaa tuntea menevänsä normaaleille romanttisille treffeille, vaikka illan päätteeksi hän mielessään onkin menossa panemaan.

Eli nyt äijä: lopeta se runkkailu ja pelleily ja liity yllä oleviin palveluihin. Aloita VictoriaMilanista, jos haluat tavata tasokkaita daameja tai kokeile FlirttiClubia, jos haluat nähdä todella seksihulluja naisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *